αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Slack λανσάρει την «μεγάλη έκδοση» του για επιχειρήσεις

Το Slack λανσάρει την «μεγάλη έκδοση» του για επιχειρήσεις

Μια σημαντική κίνηση ετοιμάζει το Slack. Η γνωστή πλατφόρμα που προσφέρει τη δυνατότητα chat εντός των επιχειρήσεων, η οποία ξεκίνησε ως μια μικρή startup και σήμερα έχει αξία που φτάνει τα 3,8 δισ. δολάρια. Τι λανσάρει τώρα; Μια διευρυμένη έκδοση της, για μεγάλες επιχειρήσεις. Με το σχετικό event να είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τρίτη, στο Σαν Φρανσίσκο, όπως αναφέρει το Business Insider.

Ουσιαστικά θα πρόκειται για μια πλατφόρμα που θα απευθύνεται σε μεγάλους πελάτες. Από την ίδρυση του το 2013 μέχρι σήμερα, το Slack έχει καταφέρει να εδραιωθεί σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Τώρα θέλει να κάνει ένα άνοιγμα και σε «γίγαντες», όπως για παράδειγμα με την IBM που διαθέτει 30.000 εργαζόμενους. Κάτι που φυσικά θα φέρει και περισσότερα έσοδα.

Στη μεγάλη έκδοση που θα βγει τώρα, θα δούμε νέες λειτουργίες ενώ παράλληλα θα διαθέτει καλύτερα security και analytics tools. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, το πόσο θα είναι το κόστος συνδρομής.

Η κίνηση του Slack έρχεται σε μια κομβική στιγμή. Η Microsoft ετοιμάζεται να μπει στην αγορά αυτού που ονομάζουμε work chat, με την πλατφόρμα Microsoft Teams. Η οποία θα είναι κομμάτι του Office 365 suite. Φυσικά, μην ξεχνάμε και τον «παίχτη» που λέγεται Facebook. Αφού πρόσφατα δημιούργησε την «επαγγελματική» version του και θεωρείται δεδομένο ότι θα επενδύσει εκεί.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 + 9 =