αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο post του Πλαισίου για την Black Friday, η συλλογή emails, και το τρολάρισμα των χρηστών | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Το post του Πλαισίου για την Black Friday, η συλλογή emails, και το τρολάρισμα των χρηστών | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

Με ένα post στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, το Πλαίσιο ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει στην Black Friday, με 4ήμερο εκπτώσεων. Η αρχή θα γίνει στις 22 Νοεμβρίου, με την γνωστή αλυσίδα να προαναγγέλλει «εγκλήματα τιμής», χωρίς ωστόσο να λέει κάτι πιο συγκεκριμένο.

Αρκετοί είναι πάντως οι χρήστες που θυμίθηκαν… τα περσινά σκηνικά λόγω Black Friday. Τότε που σε αρκετές περιπτώσεις, οι εκπτώσεις ήταν περιορισμένες, ενώ περιορισμένη ήταν και η ποικιλία των προϊόντων.

«Καλά μην νομίζετε, και πέρσι τα ίδια. Ότι δεν φεύγει», γράφει ένας απλός χρήστης, κάτω από την ανάρτηση του Πλαισίου. Με την εταιρία να απαντά: «Το περσυνό Galaxy A3 και το PS4, ο SSD κλπ κλπ δεν τα λες και προϊόντα που δεν φεύγουν». Με έναν ακόμα χρήστη να απαντά στη συνέχεια: «Ps4 απλό, γιατι για το PRO που ηταν καινουριο σφυριξατε αδιαφορα…». Εννόντας ουσιαστικά, ότι η αλυσίδα εκείνες τις ημέρες, δεν έβγαλε στα ράφια τις τελευταίες εκδόσεις κάποιον προιόντων. Κάτω από το ίδιο FB Post ακολουθούν και άλλοι καταναλωτές, με ιδιαίτερα… τρολ διαθέσεις.

Το Πλαίσιο από τη μεριά του, όπως είπαμε δεν ανακοίνωσε συγκεκριμένες εκπτώσεις ή προϊόντα. Τι κάνει, αντί για αυτό: Καλεί τους καταναλωτές να δώσουν τα emails τους, έτσι ώστε να μάθουν «2 ώρες νωρίτερα ποια είναι τα επόμενα Black Friday super offers. Μην ξεχνάς… τα τεμάχια είναι περιορισμένα!».

Εδώ βέβαια, οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους κάτι ακόμα. Όπως έγραφε το It’s Possible πριν λίγο καιρό, είναι προφανές ότι το Πλαίσιο κρατά μια βάση με emails χρηστών (όπως κάνουν και άλλες αλυσίδες), τους οποίους στη συνέχεια «βομβαρδίζει» μέσω Newsletters. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, η εταιρία αποστέλλει ακόμα και 2 διαφημιστικά emails, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Τις διευθύνσεις email, τις συγκεντρώνει κυρίως την στιγμή που κάνεις κάποια αγορά σε κατάστημα ή μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες, όπως αυτή για την Black Friday.

Η Black Friday έρχεται ξανά στο Πλαίσιο από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου με… εγκλήματα τιμής! Κάνε κλικ, συμπλήρωσε το…

Posted by ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO on Freitag, 17. November 2017

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 12 =