αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Pokemon Go μας σύστησε την επαυξημένη πραγματικότητα. Δείτε τους αστρονομικούς αριθμούς του μετά από 1 χρόνο λειτουργίας

Το Pokemon Go μας σύστησε την επαυξημένη πραγματικότητα. Δείτε τους αστρονομικούς αριθμούς του μετά από 1 χρόνο λειτουργίας

Όταν κυκλοφόρησε το Pokemon GO, έγινε viral παγκοσμίως, όχι μόνο επειδή έφερε τα δημοφιλή Pokemon στα κινητά μας, αλλά χρησιμοποίησε την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, κάνοντας το παιχνίδι ακόμη πιο ελκυστικό.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε στη νέα μανία και οι αναλυτές έκαναν προβλέψεις για έσοδα που μπορεί να φτάσουν έως και στο 1 δισ. δολάρια μέσα σε έναν χρόνο. Τελικά, όπως φαίνεται, όχι μόνο έπεσαν μέσα, αλλά σύμφωνα με τα νέα στοιχεία από το Apptopia, τα έσοδα του Pokemon GO έφτασαν στο 1.2 δισ. δολάρια.

Επιπλέον, το Pokemon GO έφτασε στα 752 εκατ. downloads, αριθμός άκρως εντυπωσιακός. Ωστόσο, το ερώτημα είναι πόσοι παίζουν τακτικά το παιχνίδι και ο αριθμός είναι κατά πολύ μικρότερος. Σύμφωνα με το Apptopia, είχε 60 εκατ. μηνιαίους χρήστες για τον μήνα Ιούνιο, με το 20% να ανοίγει το app τουλάχιστον μια φορά την ημέρα. Τον Μάιο, ο αριθμός των μηνιαίων χρηστών ήταν στα 100 εκατ.

Ο μεγάλος ενθουσιασμός για το Pokemon GO έχει φύγει και πλέον διαμορφώνονται οι πραγματικοί αριθμοί της βάσης των κανονικών χρηστών του. Η Niantic από την πλευρά της επιχειρεί να κρατήσει όλο και περισσότερους χρήστες με την προσθήκη νέων features.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 19 =