αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το No1 skill που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι που θα προσλάβεις»: Εξηγεί ένας CEO

«Το No1 skill που πρέπει να έχουν οι εργαζόμενοι που θα προσλάβεις»: Εξηγεί ένας CEO

Είτε έχεις μια μεγάλη εταιρίες, είτε μια startup, το να προσλάβεις τους σωστούς ανθρώπους δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Ο CEO της Discovery Communications, David Zaslav, δίνει τη δική του συμβουλή και είναι ξεκάθαρος: Προσέλαβε τους «doers».

Όπως σημειώνει ο ίδιος σε συνέντευξη του στο CNBC, είναι σημαντικό να επιλέξεις τους κατάλληλους ανθρώπους για να φτιάξεις την ομάδα σου. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Zaslav έχει μεγάλη εμπειρία στο πεδίο των media, και μάλιστα ήταν από τους ανθρώπους που εργάστηκαν κάποτε για το λανσάρισμα του CNBC.

«Θέλω αυτούς που δρουν», απαντά ο CEO, σε ερώτηση για το ποιους ανθρώπους προσλαμβάνει.

Και εξηγεί, ότι δεν ψάχνει απαραίτητα για ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι σε μια εταιρία. Αλλά θέλει τους ανθρώπους που κλείνουν τις συμφωνίες. Αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται μέχρι τις 2 ή 3 το πρωί για να κλείσουν μια συμφωνία.

«Τις περισσότερες φορές, είναι θέμα θέλησης» τονίζει ο ίδιος. Μάλιστα, δίνει τη δική του συμβουλή σε όσους θέλουν να προχωρήσουν στην καριέρα τους και να γίνουν «doers». Λέει χαρακτηριστικά: «Ελάτε νωρίς, φύγετε αργά. Η πρώτη εντύπωση μετράει».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =