αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο LG G6 θα έχει ειδικό σύστημα για να αποφεύγει την υπερθέρμανση (ΦΩΤΟ)

Το LG G6 θα έχει ειδικό σύστημα για να αποφεύγει την υπερθέρμανση (ΦΩΤΟ)

To LG G6 θα είναι εφοδιασμένο με ειδικό σύστημα για την αποφυγή της υπερθέρμανσης, σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία.

Το LG G6 θα έχει αγωγούς θερμότητας ενσωματωμένους μέσα στο πλαίσιο του, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν θα μπορούν να εμφανιστούν περιστατικά υπερθέρμανσης, όπως αυτά που σημειώθηκαν με το Samsung Galaxy Note 7. Όπως σχολιάζει το Pestaola.gr, είναι προφανές ότι η LG θέλει να δείξει ότι η ναυαρχίδα της θα είναι απόλυτα ασφαλής στη χρήση κάτω από όλες τις συνθήκες. Το σύστημα των αγωγών θερμότητας του LG G6 εκτιμάται ότι θα μπορεί να ρίχνει τη θερμοκρασία της συσκευής σε ποσοστό 6 έως και 10%, σύμφωνα με το Android Headlines.

H τεχνολογία του LG G6 τη συναντά κανείς σε φορητούς και σταθερούς υπολογιστές και τώρα περνά και στον mobile κόσμο. Στις δοκιμές της, η LG τονίζει ότι βάζει το G6 σε θερμοκρασίες κατά 15% μεγαλύτερες από τις μέγιστες απαιτούμενες για τη διασφάλιση της ορθής λειτουργίας μίας συσκευής. Σύμφωνα με το Phone Arena, το LG G6 αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνισή του στο πλαίσιο του Mobile World Congress, ενώ η εμπορική του διάθεση εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει από τις 10 Μαρτίου και έπειτα. Σε κάθε περίπτωση, το LG G6 φαίνεται να θέλει να ξεκινήσει την πορεία του στην αγορά πριν από το Samsung Galaxy S8.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =