αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible παρουσιάζει τους τιμοκαταλόγους των Nammos και Σκορπιού στη Μύκονο: Εκεί που το κρασί κοστίζει ως 120.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Το It’s Possible παρουσιάζει τους τιμοκαταλόγους των Nammos και Σκορπιού στη Μύκονο: Εκεί που το κρασί κοστίζει ως 120.000 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί στην Ελλάδα να υπάρχει ένα περιβάλλον κρίσης, ωστόσο φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο και στα high-class μαγαζιά της εστίασης, που βρίσκονται σε αρκετά νησιά. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις των γνωστών παραλιακών μαγαζιών Nammos και Σκορπιός στην Μύκονο. Εκεί όπου οι τιμές παραμένουν σε «διαστημικά» επίπεδα. Κάνοντας ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μέρη που απευθύνονται κυρίως σε τουρίστες με πολύ δυνατά πορτοφόλια.

Στις παρακάτω φωτογραφίες που παρουσιάζει το It’s Possible, μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τους τιμοκαταλόγους των εν λόγω μαγαζιών. Η πρώτη εικόνα είναι από τον Σκορπιό, ενώ οι υπόλοιπες είναι από το Nammons. Θα δείτε ότι πωλούνται κρασιά, η τιμή των οποίων φτάνει ακόμα και τα 120.000 ευρώ- αν μιλάμε για μεγάλες ποσότητες (30L). Την ίδια στιγμή, βλέπουμε σαμπάνιες να φτάνουν τα 33.000 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι οι παρακάτω φωτογραφίες, έχουν τραβηχτεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, δηλαδή του 2017. Αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι τιμές φέτος. Αν και μάλλον δεν θα διαφέρουν πολύ…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

18 − three =