αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο iPhone 8 ενδέχεται να κυκλοφορήσει… αρκετά πιο μετά από ότι περιμέναμε

Το iPhone 8 ενδέχεται να κυκλοφορήσει… αρκετά πιο μετά από ότι περιμέναμε

Οι πληροφορίες το τελευταίο διάστημα θέλουν την Apple να εργάζεται πάνω σε δύο νέα iPhone: Το εντελώς ανανεωμένο iPhone 8 με bezel-less design, OLED οθόνη και δυνατότητες ασύρματης φόρτισης όπως και augmented reality features, αλλά και το πιο “κλασικό” iPhone 7S (& 7S Plus).

Οι περισσότεροι πιθανότατα περιμένουν το 8άρι, όμως τελευταίες πληροφορίες σημειώνουν ότι ίσως χρειαστεί να κάνουν περισσότερη υπομονή καθώς ενδέχεται να μη διατεθεί το φθινόπωρο, αλλά ακόμη και στις αρχές του 2018, όπως αναφέρει το Business Insider.

Σύμφωνα με σχετικό research note της Deutsche Bank, “αρκετές αναφορές σημειώνουν ότι ελλείψεις σε βασικά εξαρτήματα και τεχνικές προκλήσεις θα μπορούσαν να καθυστερήσουν την κυκλοφορία του iPhone 8”.

H Deutsche Bank επικαλείται επίσης report της ValueWalk, σύμφωνα με το οποίο πηγές της Foxconn αναμένουν η Apple να παραγγείλει σε αυτή τη φάση εξαρτήματα μόνο για τα iPhone 7S και 7S Plus του φθινοπώρου.

Δεν είναι όμως μόνο η Deutsche Bank που αναφέρεται σε καθυστερήσεις, καθώς και το Bloomberg είχε σημειώσει τον Απρίλιο ότι το επερχόμενο iPhone 8 θα καθυστερήσει “ένα με δύο μήνες” λόγω κατασκευαστικών θεμάτων, όπως επίσης και το blog Mac Okatara. Τέλος, και ο κορυφαίος αναλυτής Ming-Chi Kuo, σημείωσε πριν λίγες ημέρες ότι η μαζική παραγωγή του iPhone 8 δε θα ξεκινήσει πριν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 10 =