αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Gorilla Glass 6 είναι εδώ. Και λέει ότι μπορεί να προστατεύσει το κινητό σου από πτώσεις ύψους ενός μέτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Gorilla Glass 6 είναι εδώ. Και λέει ότι μπορεί να προστατεύσει το κινητό σου από πτώσεις ύψους ενός μέτρου (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη νέα -πιο ανθεκτική από ποτέ- προστασία Gorilla Glass ανακοίνωσε η Corning. Το Gorilla Glass 6, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να επιβιώσει για 15 πτώσεις από το ένα μέτρο σε σκληρές επιφάνειες, προσφέροντας, πρακτικά, διπλάσια προστασία από τον προκάτοχό του.

Σύμφωνα με στατιστικά, στον μέσο κάτοχο smartphone αντιστοιχούν 6 με 7 πτώσεις το χρόνο όσον αφορά τη συσκευή του, με τις μισές περίπου απ’ αυτές να συμβαίνουν από ύψος ενός μέτρου ή λιγότερου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η Corning πιστεύει ότι το Gorilla Glass 6 μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Η εταιρεία πραγματοποίησε τις ίδιες δοκιμές σε ανταγωνιστικά μείγματα από ανθρακικό νάτριο και αργιλοπυριτικό υλικό, ωστόσο αυτά τα μείγματα δεν προσέφεραν προστασία παρά μόνο μετά από μία πτώση.

Το Gorilla Glass 6 δοκιμάζεται από διάφορους κατασκευαστές και θα είναι διαθέσιμο στις πρώτες συσκευές μέσα στους επόμενους μήνες.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − seven =