αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook φέρνει το live video 360 μοιρών

Το Facebook φέρνει το live video 360 μοιρών

Έχουμε ξανά πει, ότι το Facebook επενδύει πολλά στο live βίντεο. Δεν είναι τυχαίο, ότι η πλατφόρμα παροτρίνει συνεχώς τους απλούς χρήστες, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν ΜΜΕ και επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν την εν λόγω λειτουργία. Συχνά κάνει και διαφημιστικές καμπάνιες έτσι ώστε να προωθήσει το live video. Ενώ είναι δεδομένο, ότι το Facebook δίνει προτεραιότητα στο News feed, στα live videos.

Τώρα φέρνει μια μεγάλη αναβάθμιση. Σύντομα οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν live video 360 μοιρών. Κάτι που ουσιαστικά συνδυάζει το κλασικό βίντεο, με την εικονική πραγματικότητα. Όπως σημειώνει το Recode.net, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έχει στην κατοχή του επίσης την Oculus, και μάλιστα έχει πει πολλές φορές ότι το μέλλον του Facebook είναι στο VR.

Μένει να δούμε βέβαια, πόσο εύκολο θα είναι πρακτικά το νέο εγχείρημα. Και τι εξοπλισμός θα χρειάζεται από την πλευρά του δημιουργού. Επειδή όμως μιλάμε για το Facebook, είναι σχεδόν σίγουρο, ότι αυτά τα ζητήματα θα έχουν την λύση τους.

Η νέα λειτουργία θα λέγεται Live 360, και θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2017. Μήπως… άλλαξες γνώμη και στο εξής θα χρησιμοποιείς το «ζωντανό» βίντεο περισσότερο;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − nineteen =