αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Facebook λάνσαρε νέα πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να μιλάς με φίλους μέσω εικονικής πραγματικότητας

Το Facebook λάνσαρε νέα πλατφόρμα η οποία σου επιτρέπει να μιλάς με φίλους μέσω εικονικής πραγματικότητας

Το μέλλον… έφτασε! Μπορεί να είχαμε δει σχέδια και παρουσιάσεις πριν αρκετό καιρό, ωστόσο τώρα η «επόμενη ημέρα» του Facebook, είναι εδώ. Όπως ανακοίνωσε ο Mark Zuckerberg, λανσάρει την πλατφόρμα Facebook Spaces. Και τι είναι αυτό; Με απλά λόγια πρόκειται για μια πλατφόρμα, μέσω της οποία μπορείς να βλέπεις τους φίλους σου και να αλληλεπιδράς μαζί τους, με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας.

Εντάξει, δεν θα βλέπεις ακριβώς τους ίδιους, αλλά τα ολογράμματα τους. Κάτι που παραμένει εξήσου εντυπωσιακό. Αφού θα μπορείς να «βλέπεις» μπροστά σου ένα άτομο που πιθανόν να βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου.

«Με την πλατφόρμα Spaces μπορείς να βγαίνεις με φίλους, να τηλεμεταφέρεσαι οπουδήποτε και να κάνεις οτιδήποτε» σημείωσε ο Mark Zuckerberg.

Κι αν τα λόγια δεν μπορούν εύκολα να περιγράψουν τι ακριβώς είναι αυτό που δημιούργησε το Facebook, τότε θα σου λυθούν όλες οι απορίες βλέποντας το παρακάτω βίντεο, που ανάρτησε ο ιδρυτής του FB. Κάπως έτσι, θα είναι η καθημερινότητα μας από εδώ και στο εξής.

We just launched Facebook Spaces, our social virtual reality platform. With Spaces, you can hang out with your friends, teleport anywhere and do anything. The actors enjoyed shooting this video so much that they asked if they could stay in Spaces for a few hours after they were done.

Posted by Mark Zuckerberg on Dienstag, 18. April 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × one =