αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο eBay, το YouTube και άλλα: 6 επιλογές αν θες να ξεκινήσεις ένα παράλληλο project σήμερα

Το eBay, το YouTube και άλλα: 6 επιλογές αν θες να ξεκινήσεις ένα παράλληλο project σήμερα

Είναι μια τάση που την βλέπουμε συχνά και για την οποία έχουμε ξανά γράψει εδώ στο It’s Possible. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην εποχή μας, ξεκινούν ένα επιχειρηματικό project, παράλληλα με την πρωινή δουλειά τους. Ένα μοντέλο που έχει αρκετά θετικά, αφού με αυτό τον τρόπο μειώνεις το ρίσκο να μείνεις… ξεκρέμαστος- ακόμα και αν η ιδέα σου αποτύχει, θα συνεχίσεις στην καθημερινή δουλειά σου. Ενώ αυτός είναι επίσης ένας τρόπος για να χρηματοδοτείς το project σου, το οποίο λογικά δεν θα έχει ακόμα έσοδα.

Παρακάτω θα δεις 6 πιθανές επιλογές. Αυτές είναι: Να ξεκινήσεις να πουλάς αντικείμενα στο eBay, να φτιάξεις το δικό σου κανάλι στο YouTube, να χτίσεις ένα κοινό στο Instagram και να κλείνεις deals με διάφορα brands, να ξεκινήσεις το δικό σου blog, να βγάζεις και να πουλάς φωτογραφίες ή να γίνεις freelancer.

Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε, ότι το να ξεκινήσεις ένα παράλληλο project δεν σημαίνει ότι θα δουλεύεις για αυτό… όποτε έχεις χρόνο. Χρειάζεται συνέπεια και εργασία σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οπότε πρέπει να διαμορφώσεις έτσι το πρόγραμμα σου, έτσι ώστε να έχεις κάποιες σταθερές ώρες κατά τις οποίες θα δουλεύεις για το παράλληλο project σου. Μόνο έτσι θα αναπτυχθεί και θα έχεις έσοδα στο μέλλον.

https://i.pinimg.com/564x/1f/20/74/1f20742d3a73a17d9490d44c5169b1bd.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 1 =