αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Dropbox οδεύει προς την Δημόσια Εγγραφή, αξίζει πλέον 10 δισ. δολάρια, και εμείς θυμόμαστε 5 συμβουλές του συνιδρυτή του

Το Dropbox οδεύει προς την Δημόσια Εγγραφή, αξίζει πλέον 10 δισ. δολάρια, και εμείς θυμόμαστε 5 συμβουλές του συνιδρυτή του

Όλα δείχνουν να έχουν πάρει τον δρόμο τους, με το Dropbox να οδεύει πλέον προς την Δημόσια Εγγραφή του (IPO), όπως μεταδίδει το Bloomberg. Με στόχο να έρθει ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη. Η αξία της πλατφόρμας εκτιμάται πλέον στα 10 δισ. δολάρια. Ενώ η Δημόσια Εγγραφή αναμένεται να γίνει το πρώτο 6μηνο του 2018.

Το Dropbox είναι η γνωστή πλατφόρμα που προσφέρει online αποθηκευτικό χώρο. Ιδρύθηκε το μακρινό 2008, από τους Drew Houston και Arash Ferdows. Μάλιστα, ο πρώτος έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομιλίες και κατά καιρούς δίνει τις συμβουλές του προς τους νέους επιχειρηματίες. Αυτό ακριβώς θα δούμε τώρα.

Ακολουθούν 5 συμβουλές που έχει δώσει ο Drew Houston προς τους νέους επιχειρηματίες, και έχουν το δικό τους ενδιαφέρον. Έχουν σημασία, μερικά λόγια από έναν άνθρωπο που τα έχει καταφέρει.

1– Οι πιο εργατικοί άνθρωποι, δεν δουλεύουν σκληρά επειδή είναι πειθαρχημένοι. Το κάνουν επειδή το να δουλεύεις για την επίλυση ενός σημαντικού προβλήματος είναι συναρπαστικό.

2– Μην ανησυχείς για τις αποτυχίες. Αρκεί να είσαι σωστός μια φορά.

3– Αν δημιουργήσεις κάτι δικό σου, μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα, πολύ γρήγορα, κάνοντας λάθη.

4– Το να έχεις τους σωστούς ανθρώπους γύρω σου, είναι το ίδιο σημαντικό με το ταλέντο σου ή την εργατικότητα σου.

5– Πολλές φορές, είναι καλό το να μη γνωρίζεις τα πάντα. Αρκετά σπουδαία και καινοτόμα πράγματα, έγιναν επειδή οι άνθρωποι δεν ήξεραν ότι (λογικά) θα ήταν αδύνατο αυτό που πάνε να κάνουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + eighteen =