αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το στοιχείο που είχαν οι Steve Jobs- Bill Gates και πέτυχαν»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος σημειώνει

«Το στοιχείο που είχαν οι Steve Jobs- Bill Gates και πέτυχαν»: Ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος σημειώνει

Για τον Tony Robbins έχουμε ξανά μιλήσει στο It’s Possible. Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, best seller συγγραφέα και ομιλητή σε διάφορα σεμινάρια. Έχει καταγράψει το δικό του success story.

Έχοντας βοηθήσει ανά τα χρόνια χιλιάδες ανθρώπους να φτάσουν στην επαγγελματική και προσωπική επιτυχία, ο Robbins καταλήγει σε ένα μοναδικό στοιχείο, το οποίο ξεχωρίζει τα επιτυχημένα πρόσωπα από τη μάζα. «Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν στην επιτυχία, του δίνω μια απάντηση: να είναι πεινασμένοι» αποκαλύπτει ο Tony Robbins. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα όμως, δεν εννοεί πείνα για φαγητό.

«Η “πείνα” είναι ένα μέρος του εαυτού σας, που λέει “δεν θα σταματήσω, δεν θα παραιτηθώ”» εξηγεί ο ίδιος. Όπως λέει μάλιστα, οι Richard Branson, Bill Gates και Steve Jobs δείξανε τέτοια πείνα στην πορεία τους, για αυτό φτάσανε στην κορυφή.

Στην πραγματικότητα, όλοι οι ιδρυτές κορυφαίων επιχειρήσεων, έχουν δείξει μεγάλη αποφασιστικότητα στην πορεία τους. «Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε την αποφασιστικότητα σας, την δημιουργικότητα σας, την πείνα σας» τονίζει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − eight =