αρχικηVIRALΤο σπίτι με την εντυπωσιακή θέα στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

Το σπίτι με την εντυπωσιακή θέα στην Κεφαλονιά (ΦΩΤΟ)

Κεφαλονιά, το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Ο Μύρτος, που βρίσκεται στην βόρεια πλευρά του νησιού, είναι μια παραλία ατελείωτη, εκπληκτική, με μικρά άσπρα βότσαλα. Η θέα, δε, πάνω από τον Μύρτο δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια.

Σε μια απ’ τις στροφές του δρόμου που οδηγεί σε αυτήν την υπέρλαμπρη και γιγάντια παραλία της Κεφαλονιάς, βρίσκεται ένα σπίτι ιδιαίτερα διάσημο. Ο λόγος; Περισσότερο, επειδή από τη γωνιά του έχουν τραβηχτεί οι περισσότερες μακρινές φωτογραφίες του Μύρτου.

Φημολογείται ότι το σπίτι ανήκει σε ένα Γάλλο συγγραφέα και τώρα πια την περίοδο του καλοκαιριού, νοικιάζεται με τη βδομάδα/

Όπως σημειώνει το Klik.gr, το σπίτι έχει τρία υπνοδωμάτια, ένα εξωτερικό τετράγωνο τζακούζι, και μια θέα που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στον παράδεισο… Διαθέτει, επίσης, ένα πέτρινο και γραφικό guest house, τζάκια για τους ανεμοδαρμένους χειμώνες, σκοτεινή και ζεστή διακόσμηση.

Τυχεροί όσοι θα το επισκεφτούν, κι ακόμα περισσότεροι όσο θα μείνουν εκεί. Οι υπόλοιποι… ας απολαύσουμε τη θέα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty + eighteen =