αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Ρομαντσο σε καλεί σε συνάντηση για να γνωρίσεις τον διαγωνισμό CU RestartUp

Το Ρομαντσο σε καλεί σε συνάντηση για να γνωρίσεις τον διαγωνισμό CU RestartUp

Το Ρομάντσο και το CU προσκαλούν όλους τους νέους δημιουργικούς ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους, κερδίζοντας τη θέση τους στο Ρομάντσο, να ενημερωθούν σχετικά με τον 5ο γύρο του διαγωνισμού CU RestartUp @Ρομάντσο την Τρίτη 24 & την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο, να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το διαγωνισμό και να μάθουν όλες τις πληροφορίες της διαδικασίας συμμετοχής, αλλά και το πώς μπορούν να γίνουν οι επόμενοι νικητές του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός CU Restart Up @Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, οι νικητές γίνονται μέλη μιας δημιουργικής οικογένειας, που τους βοηθά να αποκτήσουν εμπειρίες, να εμπνευστούν, να δικτυωθούν και να εξελιχθούν. Γίνονται μέρος του μοναδικού οικοσυστήματος για δημιουργικά επαγγέλματα της πόλης που έχει ήδη εδραιωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης. Έως σήμερα ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί τέσσερις φορές, με τους 34 προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον 5ο γύρο του διαγωνισμού που έχει ξεκινήσει, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Ιανουαρίου 2017, υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδική Επιτροπή.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =