αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Το πρόβλημα με τους Millennials που μόλις βγαίνουν από το πανεπιστήμιο»: Ένας best seller συγγραφέας τα εξηγεί όλα μέσα σε 2 λεπτά

«Το πρόβλημα με τους Millennials που μόλις βγαίνουν από το πανεπιστήμιο»: Ένας best seller συγγραφέας τα εξηγεί όλα μέσα σε 2 λεπτά

Είναι εκπληκτικό μερικές φορές, το πως μπορούν όλα να εξηγηθούν μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό κάνει στην παραπάνω ομιλία του ο γνωστός συγγραφέας Simon Sinek. Μιλά για την γενιά των Millennials. Και το πρόβλημα που έχει παρατηρήσει. Μόλις βγαίνουν από ένα πανεπιστήμιο, θέλουν αμέσως να φτάσουν στην  επιτυχία. Να δουν χειροπιαστά αποτελέσματα.

«Μου λένε ότι θέλουν να παραιτηθούν. Τους ρωτάω το γιατί. Μου απαντούν ότι δεν βλέπουν κάποιον αντίκτυπο, ενώ είναι στην δουλειά 8 μήνες» εξηγεί ο Sinek.

Όπως λέει ο ίδιος, οι Millennials πάνε από δουλειά σε δουλειά πολύ γρήγορα. Επειδή θεωρούν ότι δεν βρίσκουν αυτό που αγαπούν. Φαίνεται όμως, ότι την dream job σου δεν θα την ανακαλύψεις απλά ένα πρωί. Θα την βρεις δουλεύοντας. «Αγαπάς κάτι επειδή δουλεύεις σκληρά κάθε ημέρα που περνά, για να συνεχίσεις να το αγαπάς», τονίζει ο Sinek.

«Δεν είναι μια ανακάλυψη«, λέει αρκετές φορές. Αλλά το πρόβλημα εδώ είναι ότι οι νέοι δεν έχουν υπομονή, έτσι ώστε να φτάσουν σε αυτό που θα αγαπήσουν.  Η καριέρα και οι σχέσεις είναι «ταξίδια». Αλλά αυτή η γενιά δεν έχει υπομονή. Προτιμά να παραιτείται και να πάει στο επόμενο σκαλί, όπως καταλήγει ο συγγραφέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 − one =