αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Πλαίσιο ξανά χτύπησε: «Τιμή έκπληξη» για smartphone που έχει… την ίδια τιμή και σε άλλα καταστήματα

Το Πλαίσιο ξανά χτύπησε: «Τιμή έκπληξη» για smartphone που έχει… την ίδια τιμή και σε άλλα καταστήματα

Ακόμα μια μάλλον άστοχη προσφορά, φαίνεται ότι έκανε η γνωστή αλυσίδα, Πλαίσιο, προσελκύοντας τα αρνητικά σχόλια των χρηστών στα social media. «Πρόλαβε σε τιμή έκπληξη το μοναδικό ΝΟΚΙΑ 8», λέει το Πλαίσιο, στην σχετική ανάρτηση του στο Facebook. Όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο επίσημο site της εταιρίας, πωλείται το Nokia 8 στην τιμή των 399 ευρώ. Σημειώνοντας μάλιστα ότι η αρχική τιμή του κινητού, ήταν στα 599 ευρώ.

Κάνοντας όμως μια απλή αναζήτηση στο γνωστό site σύγκρισης τιμών Skroutz.gr, μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ότι το ίδιο κινητό πωλείται αυτή τη στιγμή στην ίδια τιμή, σε άλλα καταστήματα. Άρα η παρότρυνση του Πλαισίου προς τους χρήστες για «να προλάβουν», μάλλον είναι… υπερβολική.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι το Nokia 8 πωλείται μάλιστα στα 399 και σε άλλη μεγάλη αλυσίδα. Συγκεκριμένα στα Public, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Με αρχική τιμή στα 598 ευρώ.

Η περίπτωση του Πλαισίου -και άλλων καταστημάτων- δείχνουν ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πριν κάνουν μια αγορά. Και σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να πραγματοποιούν μια σύγκριση τιμών, προτού κάνουν την τελική κίνηση τους.

Πρόλαβε σε τιμή έκπληξη, το μοναδικό ΝΟΚΙΑ 8 με Pure Android λογισμικό και τη λειτουργία #bothie για να μπορείς να ανεβάζεις και τη δική σου πλευρά της ιστορίας! 👉 http://bit.ly/2DdDVqO

Posted by ΠΛΑΙΣΙΟ – PLAISIO on Mittwoch, 10. Januar 2018

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + nineteen =