αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο νέο show «Planet of the Apps» της Apple και η διαφήμιση με τον εργασιομανή προγραμματιστή που προκάλεσε αντιδράσεις

Το νέο show «Planet of the Apps» της Apple και η διαφήμιση με τον εργασιομανή προγραμματιστή που προκάλεσε αντιδράσεις

To ντεμπούτο της πρώτης τηλεοπτικής σειράς της Apple, Planet of the Apps, όπως όλα δείχνουν κάνει ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα. Οι πρώτες κριτικές είναι ιδιαίτερα αρνητικές και σαν να μην έφτανε όλα αυτό η διαφημιστική καμπάνια της σειράς δεν βοηθάει όπως όλα δείχνουν καθόλου την κατάσταση.

Ο λογαριασμός του Twitter της Apple για το Planet of the Apps δημοσιοποίησε μια νέα διαφήμιση σήμερα που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δημιούργησε ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια και πολλές εντάσεις με πολλούς να τονίζουν πως είναι κατά της οικογένειας και πως παρουσιάζει ανθρώπους με υπεραξία την δουλεία τους.

Όπως διαβάζουμε στο Apple World Hellas, η διαφήμιση έδειχνε έναν προγραμματιστή που εμφανίζεται στην τηλεοπτικής σειρά να τονίζει πόσο λίγο βλέπει την οικογένεια του και τα παιδιά του.

Όπως ήταν αναμενόμενο η δημοσιοποίηση κατέβηκε άμεσα από τον λογαριασμό στο Twitter όχι όμως πριν αρκετοί την αποθηκεύσουν και την κάνουν viral στο διαδίκτυο.

planet-of-the-apps

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =