αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «μυστικό» των εκατομμυριούχων βρίσκεται στο πρωί: Ένας συγγραφέας μελέτησε 233 πλούσιους ανθρώπους και εξηγεί τι κάνουν

Το «μυστικό» των εκατομμυριούχων βρίσκεται στο πρωί: Ένας συγγραφέας μελέτησε 233 πλούσιους ανθρώπους και εξηγεί τι κάνουν

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για το πως ξεκινούν την ημέρα τους μερικοί από τους πιο πετυχημένους -και πιο πλούσιους- ανθρώπους στον κόσμο. Φαίνεται, ότι το πρωί, είναι μια στιγμή της ημέρας που μπορεί να κάνει την διαφορά. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι εκατομμυριούχοι.

Ο συγγραφέας Tom Corley, για τις ανάγκες του βιβλίου του, Rich Habits, μελέτησε 233 εκατομμυριούχους, για 5 χρόνια. «Επενδύουν στον εαυτό τους το πρωί», λέει αρχικά ο ίδιος, αναφερόμενος στους πολύ πλούσιους ανθρώπους.

Όπως εξηγεί, οι εκατομμυριούχοι έχουν συγκεκριμένες συνήθειες τις πρώτες ώρες της ημέρας. Κάνουν brainstorming, διαλογίζονται, θέτουν στόχους και βλέπουν τα προβλήματα που υπάρχουν. Επίσης διαβάζουν βιβλία και άρθρα, που θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία και θα τους εμπνεύσουν. Ο Tom Corley σημειώνει ότι αν έχεις θετική προδιάθεση, αυτό σου δίνει ώθηση και μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία πιο εύκολα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 2 =