αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο «μυστικό» για να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου: Ο Richard Branson λέει τη δική του εκδοχή

Το «μυστικό» για να αυξήσεις την παραγωγικότητα σου: Ο Richard Branson λέει τη δική του εκδοχή

Πόσο κουραστικό μπορεί να είναι άραγε, να δουλεύεις για 43 ολόκληρα χρόνια; Και όχι μόνο αυτό, αλλά να είσαι κάθε ημέρα παραγωγικός. Ο Richard Branson το έχει καταφέρει. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, μάλλον το κάνει καλά. Σε ηλικία 23 χρονών ο Richard Branson εισέπραξε το πρώτο του εκατομμύριο. Σήμερα, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Virgin, έχει μια περιουσία που υπολογίζεται στα 5,1 δισ. δολάρια.

Όπως λέει ο ίδιος, υπάρχει ένα «μυστικό» για να είσαι παραγωγικός στο μέγιστο βαθμό. Ποιο είναι αυτό; Η ακρίβεια. «Αν θέλετε να είστε παραγωγικοί, ξεκινήστε στην αρχή. Να είστε εκεί στην ώρα σας» τονίζει ο έμπειρος businessman.

«Είτε πρόκειται για μια συνάντηση, είτε για μια πτήση, είτε για μια ημερομηνία, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι θα είστε εκεί, την ώρα που έχετε πει ότι θα είστε», σημειώνει ο Branson. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν ένα… παλιομοδίτικο tip, ωστόσο έχει βοηθήσει τον ιδρυτή της Virgin σε όλες αυτές τις δεκαετίες που κινείται επιχειρηματικά.

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για την επιχείρηση σας, είναι η φήμη που έχετε. Για αυτό είναι καλό να κρατάτε τον λόγο σας» καταλήγει ο Richard Branson.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση που κάνω στους νέους επιχειρηματίες»: Τι αποκαλύπτει ο Richard Branson

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve + 11 =