αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κυκλικό σχεδιάγραμμα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ξοδεύεις τον χρόνο σου (Εικόνα)

Το κυκλικό σχεδιάγραμμα που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πως ξοδεύεις τον χρόνο σου (Εικόνα)

Υπήρχε ένα ωραίο άρθρο στο Forbes, που έλεγε το εξής απλό: Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή είναι ο χρόνος. Αλλά γιατί πρέπει να θεωρείς τον χρόνο ως το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή σου; Δεν είναι π.χ. η υγεία; Η λογική είναι απλή: Μπορεί να είσαι υγιής, στη συνέχεια να αρρωστήσεις και μετά να αποκτήσεις πάλι την υγεία σου. Τα χρήματα; Μα μπορείς να χάσεις όλα τα χρήματα σου και μετά να τα ξανά αποκτήσεις. Οι φίλοι είναι επίσης σημαντικοί. Αλλά πόσους φίλους είχατε στα φοιτητικά σας χρόνια, με τους οποίους δεν έχετε επαφές πλέον; Μπορούμε να κάνουμε φίλους, να σταματήσουμε να έχουμε επαφές μαζί τους και να ξανά κάνουμε νέους.

Ακόμα και ο/η σύζυγος όντως είναι σημαντικός. Ωστόσο, το 50% των ανθρώπων που φτάνει σε ένα διαζύγιο, στη συνέχεια της ζωής του βρίσκει έναν νέο σύζυγο. Και ξαφνικά είναι «η αγάπη της ζωής του».

Τι είναι το μόνο πράγμα που δεν μπορείς να βρεις πάλι; Ο χρόνος. Όσο χρόνο ξοδεύεις, μετά δεν μπορείς να τον πάρεις πίσω. Ούτε μπορείς να… δανειστείς χρόνο. Πρέπει να τον χρησιμοποιείς με σύνεση και να απολαμβάνεις τη διαδρομή.

Το πρόβλημα που έχουν αρκετοί άνθρωποι στην εποχή μας, είναι ότι μέσα στην χαοτική καθημερινότητα δεν καταλαβαίνουν που ξοδεύουν τον χρόνο τους. Την λύση μπορεί να σου δώσει το παρακάτω σχεδιάγραμμα. Η λογική είναι απλή. Ένα κύκλος με κουτάκια που αντιστοιχούν στις ώρες τις ημέρας. Έξι βασικές κατηγορίες με δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις μέσα σε ένα 24ωρο. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι ηα συμπληρώσεις τα κουτάκια του κύκλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα σου. Και θα έχεις μια εικόνα για το πως ξοδεύεις τον χρόνο σου. Είναι, άραγε, αυτό που πραγματικά θες;

https://i.pinimg.com/564x/35/7b/b2/357bb2053e1a375902041b73d174bf1e.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 15 =