αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο κινητό με το «φίδι» τριγύρω του, που κοστίζει 360.000 δολάρια

Το κινητό με το «φίδι» τριγύρω του, που κοστίζει 360.000 δολάρια

Η κινεζική -πλέον- κατασκευάστρια πολυτελών τηλεφώνων, Vertu, μας έχει συνηθίσει σε εξωφρενικά ακριβές και πολλές φορές εξωφρενικά άσχημες συσκευές. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση. Η εταιρία παρουσίασε τη “ναυαρχίδα” της με την ονομασία SIGNATURE Cobra limited edition.

Αν εξαιρέσει κανείς το φίδι που βρίσκεται περιμετρικά του τηλεφώνου, η συσκευή δε διαφέρει από τα υπόλοιπα Vertu τηλέφωνα. Είναι άραγε άνετο στο χέρι; Εργονομία και πρακτικότητα δε σημαίνουν και πολλά όταν μπορείς να επιδείξεις τα 439 ρουμπίνια που αποτελούν το σώμα του φιδιού, με δύο μάτια από σμαράγδια.

Το Vertu SIGNATURE Cobra limited edition βασίστηκε στο σώμα του “απλού” SIGNATURE και διακοσμήθηκε από το γαλλικό οίκο Boucheron. Μόλις 8 τέτοιες συσκευές κυκλοφόρησαν στον κόσμο στη φιλική τιμή των $360.000, αλλά τουλάχιστον στην τιμή περιλαμβάνεται η άφιξη της συσκευής με ελικόπτερο.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν σημασία, έχουν; Θα πούμε απλά πως δεν είναι καν smartphone, αλλά feature phone.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + ten =