αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο κατάστημα του Σκλαβενίτη που «έσπασε» την τακτική της εταιρίας και άνοιξε τον δεκαπενταύγουστο

Το κατάστημα του Σκλαβενίτη που «έσπασε» την τακτική της εταιρίας και άνοιξε τον δεκαπενταύγουστο

Τα σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη είναι γνωστά, μεταξύ άλλων, για μια σταθερή τακτική που ακολουθούν: Δεν ανοίγουν ποτέ τις Κυριακές. Παρά το περιθώριο που τους δίνει πλέον ο νόμος, και παρά την αντίθετη τακτική που ακολουθούν ανταγωνιστικές αλυσίδες.

Κι όμως, ένα κατάστημα του Σκλαβενίτη «έσπασε» την παραδοσιακή στρατηγική της εταιρίας και άνοιξε μια άλλη αργία. Όχι της Κυριακής. Αλλά τον δεκαπενταύγουστο που μόλις μας πέρασε. Πρόκειται για το κατάστημα του Σκλαβενίτη στην Νάουσα της Πάρου το οποίο λειτούργησε κανονικά, παρά την αργία, όπως σημειώνει το 24wro.gr.

Φυσικά, από όσο γνωρίζουμε το εν λόγω κατάστημα της Πάρου, να λειτουργεί με την μορφή franchise. Ωστόσο, και εδώ προκύπτει το ερώτημα του κατά πόσο ένα κατάστημα που ανήκει στο brand, μπορεί να παραβλέψει τους «κανόνες» της μητρικής εταιρίας και να δράσει μεμονωμένα. Την ώρα μάλιστα που ο Σκλαβενίτης προβάλει συνεχώς, έστω και ανεπίσημα, ότι δεν ανοίγει π.χ. τις Κυριακές, σεβόμενος την αργία.

Για την ιστορία, στην Πάρο άνοιξε ανήμερα του δεκαπενταύγουστου και κατάστημα του Βασιλόπουλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =