αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο καλώδιο που φορτίζει τα γκάτζετ σου και δεν μπλέκεται ποτέ

Το καλώδιο που φορτίζει τα γκάτζετ σου και δεν μπλέκεται ποτέ

Στη σύγχρονη ζωή είναι συχνή η ανάγκη για πρόσβαση σε έναν φορτιστή, είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή, tablet ή smartphone. Όμως, η συσσώρευση πολλών διαφορετικών φορτιστών μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία, ειδικά αν είστε ο τύπος ανθρώπου που μεταφέρει πολλές συσκευές από διάφορες ανταγωνιστικές εταιρείες.

Αντί λοιπόν να βασανίζεστε με ένα κουβάρι από καλώδια και φορτιστές, δοκιμάστε το καλώδιο Triton 3 σε 1 για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα. Το καλώδιο αυτό όχι μόνο είναι κατασκευασμένο με πλέξη υψηλής αντοχής, αλλά προσφέρει επίσης USB με δυνατότητα Lightning, USB Type-C και συνδέσεις micro USB. Είναι πραγματικά αυτό που χρειάζεστε, μέχρι φυσικά η Apple να κυκλοφορήσει το USB Type-D και να συντρίψει όλα τα όνειρά μας.

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι δεν θα χρειάζεται να περιμένετε ώρες για τη φόρτιση των συσκευών σας. Το καλώδιο του 1 μέτρου έχει επίσης τη δυνατότητα να μην μπερδεύεται , ό,τι καλύτερο δηλαδή για ένα καλώδιο φόρτισης. Η τιμή του είναι στα 29 δολάρια, αλλά τώρα μπορείτε να το βρείτε σε έκπτωση στα 9,99 δολάρια.

Πηγή: Secnews.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 3 =