αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο ελληνικό Four Seasons (ξανά) αναζητά Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων

Το ελληνικό Four Seasons (ξανά) αναζητά Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων

Για μια ακόμα φορά, το ελληνικό Four Season βρίσκεται σε αναζήτηση Διευθυντή Δημοσίων σχέσεων. O ξενοδοχειακός κολοσσός θα «αποβιβαστεί» στην χώρα μας και συγκεκριμένα στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Με τις πόρτες να ανοίγουν επίσημα μέσα στο 2018. Ωστόσο, το αξιοσημείωτο στην συγκεκριμένη περίπτωση, είναι ότι η ίδια αγγελία έχει «ανέβει» και «κατέβει» πολλές φορές, με την εταιρία να δείχνει ότι δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο υποψήφιο.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που βγήκαν στην δημοσιότητα μέσα στον Ιανουάριο, το Four Season για συνολικά 2 αγγελίες που είχε ανεβάσει (η μία ήταν για Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων), έλαβε συνολικά 5.000 βιογραφικά, και τελικά τα απέρριψε όλα. Είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό, σε μία χώρα η οποία φημίζεται για το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της, το οποίο μάλιστα είναι περιζήτητο σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες λόγω της υψηλής του κατάρτισης, το Four Seasons να μην μπορεί να βρει δύο μόλις ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά που ζητά.

Όσοι πάντως θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να στείλετε το βιογραφικό σας στην τελευταία αγγελία που ανέβηκε στο Linkedin.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

6 + 5 =