αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο ελληνικό ελαιόλαδο που προτιμούν οι πρίγκιπες των Αραβικών Εμιράτων, έλαβε δύο νέες διακρίσεις

Το ελληνικό ελαιόλαδο που προτιμούν οι πρίγκιπες των Αραβικών Εμιράτων, έλαβε δύο νέες διακρίσεις

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι άνθρωποι της E-LA-WON δέχθηκαν  τις νέες διακρίσεις με δύο καινούργια μετάλλια να συμπληρώνουν τις προθήκες των βραβείων, φτάνοντας τα 37. Χρυσό στην Ιταλία και Ασημένιο στην Ελλάδα για τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά των ελαιολάδων E-LA-WON.

  • Ένα από τα καλύτερα, ανάμεσα σε 500 και πλέον βιολογικά ελαιόλαδα από 12 και πλέον χώρες που συμμετείχαν στο πλαίσιο του μεγαλύτερου σε παγκόσμια κλίμακα διαγωνισμού βιολογικών BIOL 2018 στην Ιταλία, βραβεύθηκε το Organic E-LA-WON με Gold Medal στο 23rd International Prize Biol 2018 και είχε ήδη ενσωματωθεί στην ειδική έκδοση του «Οδηγός των καλύτερων βιολογικών ελαιολάδων του κόσμου» (http://premiobiol.it/en).

Ο διαγωνισμός Biol 2018 θεωρείται ένας από τους ελάχιστους εξειδικευμένους στο βιολογικό ελαιόλαδο, με ειδικούς γευσιγνώστες παγκόσμιας εμβέλειας και η αξιολόγηση πραγματοποιείται με τυφλή γευσιγνωσία.

Το εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Organic E-LA-WON που απέσπασε υψηλή βαθμολογία, προέρχεται από την Πελοπόννησο, είναι Κορωνέικης  ποικιλίας, ψυχρής έκθλιψης, έχει υπέροχη γεύση και άρωμα.

  • Επίσης, Ασημένιο μετάλλιο απέσπασε το Green Fresh Αγουρόλαδο E-LA-WON στον Athena International Olive Oil Competition (ATHIOOC) που φέτος έλαβε χώρα στους Δελφούς μεταξύ 359 δειγμάτων από 11 χώρες και παρουσία 20 κριτών.

Ο διεθνής διαγωνισμός «Athena» οργανώνεται κάθε χρόνο σε μια διαφορετική ελαιοπαραγωγική περιοχή της Ελλάδας και αφορά Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο απ΄ όλο τον κόσμο.

Το Green Fresh Αγουρόλαδο είναι ποικιλίας «Αθηνολιά» πρώιμης συγκομιδής, έχει έντονη φρεσκάδα, ισορροπημένη πικρή και πικάντικη γεύση και είναι για έβδομη φορά βραβευμένο διεθνώς.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − fourteen =