αρχικηVIRALΤο δικό της success story: Πως η Οσκαρική Emma Stone ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε στην επιτυχία

Το δικό της success story: Πως η Οσκαρική Emma Stone ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε στην επιτυχία

Η ηθοποιός Emma Stone κατέκτησε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου, συμμετέχοντας στην ταινία «La la land». Μόλις στα 28 της χρόνια. Η πορεία της προς την επιτυχία δεν ήταν καθόλου εύκολη. Λίγο πριν αναχωρήσει για το Λος Άντζελες, μετά το σχολείο, η Emma Stone δημιούργησε ένα career plan με την ονομασία Project Hollywood.

Στόχος να γίνει ηθοποιός. Στην πράξη όμως, διαπίστωσε ότι με την ηθοποιία δεν μπορούσε τότε να πληρώνει ούτε τους λογαριασμούς της. Για να μπορέσει να ανταπεξέλθει, η άγνωστη τότε Emma Stone, έπιασε παράλληλη δουλειά σε ένα κατάστημα που έφτιαχνε μπισκότα για σκύλους, όπως σημειώνει το CNBC.

Μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, η ίδια κατάφερε να καταπολεμήσει την ακραία συστολή και το άγχος που είχε. Πιο πίσω χρονικά, όταν ήταν παιδί, είχε πέσει από μια δοκό και είχε σπάσει και τα δύο χέρια της. Με αποτέλεσμα να αποκτήσει φόβο προς τα ύψη. Παρόλα αυτά όμως, οι ρόλοι της στα «La la Land» και «The Amazing Spiderman» απαιτούσαν πολλές φορές να βρίσκεται πάνω από το έδαφος. Και κατάφερε να ανταπεξέλθει.

Όσο για το ποια είναι η συμβουλή που δίνει η Emma Stone, μετά από όλη αυτή την πορεία; «Απλά συνέχισε να προχωράς, ακόμα κι αν χρειαστεί να περάσεις μέσα από την κόλαση» λέει χαρακτηριστικά.

Η ίδια δείχνει πάντως ταπεινή. «Χρειάζεται ακόμα να μάθω πολλά και να εργαστώ ακόμα περισσότερο. Αυτό (το αγαλματάκι) είναι ένα όμορφο σύμβολο, για να συνεχιστεί το ταξίδι» τόνισε η Emma Stone, κατά την παραλαβή του Όσκαρ της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 14 =