αρχικηVIRALΤο γραφείο που έφτιαξε μια blogger και έχει σαρώσει σε likes (ΦΩΤΟ)

Το γραφείο που έφτιαξε μια blogger και έχει σαρώσει σε likes (ΦΩΤΟ)

Υπάρχει ένα γραφείο που έχει στην κυριολεξία ξετρελάνει το Instagram. Πρόκειται για το γραφείο μιας διάσημης fashion blogger που ύστερα από αρκετούς μήνες προσπάθειας και αλλαγών κατάφερε να το ολοκληρώσει και να «ανεβάσει» τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Η Christine Andrew είναι μια διάσημη fashion blogger που θέλησε να ανανεώσει το γραφείο που έχει μέσα στο σπίτι της καθώς αυτός είναι και ο βασικός χώρος εργασίας της.

Η γνωστή blogger έβαλε αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του κοραλί για να ολοκληρώσει τη διακόσμηση του γραφείου της και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, όπως σημειώνει το Spirossoulis.com.

Η ίδια δήλωσε πως ήταν τρομερά δύσκολο για αυτήν να διακοσμήσει το γραφείο της γιατί η διακόσμηση ήταν ένας τομέας που δεν κατείχε. Όμως, με πολύ επιμονή και υπομονή και χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στο χώρο της μόδας, κατάφερε να δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο χώρο.

Το γραφείο της Christine είναι ένα μοντέρνο λευκό τραπέζι μπροστά από το οποίο τοποθέτησε μια πολύ άνετη πολυθρόνα με ένα κοραλί γούνινο μαξιλαράκι. Αμέσως ο χώρος, με αυτήν την μικρή προσθήκη, έγινε πιο ζεστός.

Όλο το δωμάτιο καλύπτεται με ένα πολύ ζεστό και μαλακό χαλί που δίνει μια ζεστή πινελιά στο χώρο και τον κάνει να δείχνει πιο φιλόξενος. Δίπλα από το γραφείο, η Christine τοποθέτησε ακόμα μια καρέκλα για να γεμίσει ο χώρος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 − 1 =