αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο βιογραφικό του διάσημου YouTuber Casey Neistat χωρά σε μια σελίδα. Κάπως έτσι μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου (Εικόνα)

Το βιογραφικό του διάσημου YouTuber Casey Neistat χωρά σε μια σελίδα. Κάπως έτσι μπορείς να φτιάξεις και το δικό σου (Εικόνα)

Μια διαδρομή γεμάτη ρίσκα, πειραματισμούς και πάντα με το βλέμμα προς το μέλλον. Κάπως έτσι, είναι η διαδρομή του διάσημου Youtuber και παραγωγού, Casey Neistat. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με εκατομμύρια followers σήμερα. Ενώ έχει κλείσει deals με μεγάλες εταιρίες όπως η Nike και η Google. Βέβαια ξεκίνησε την πορεία του πριν περίπου 5 χρόνια. Τότε που, όπως έχει δηλώσει ο Neistat, το Youtube δεν ήταν το ίδιο. Αλλά αυτός ήταν ένας τρόπος για να βρει μεγάλο ακροατήριο.

Πριν κάποιους μήνες, τα φώτα στράφηκαν πάνω του για έναν ακόμα λόγο. Εξαγοράστηκε από το CNN. Ο ίδιος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ειδησεογραφικού κολοσσού, όπως και η εφαρμογή που έχει δημιουργήσει με το όνομα Beme.

Πως θα ήταν άραγε το βιογραφικό αυτού του ανθρώπου; Η αμερικανική εταιρία enhacv.com, το έφτιαξε. Χωρά σε μόλις 1 σελίδα. Δες το παρακάτω και πάρε ιδέες για το πως θα φτιάξεις και το δικό σου βιογραφικό.

https://enhancv.com/img/successful-resumes/famous/casey-neistat/casey-neistat-resume.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =