αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο αστρονομικό χρηματικό ποσό που κερδίζει κάθε ημέρα ο ιδρυτής των Zara, Amacio Ortega

Το αστρονομικό χρηματικό ποσό που κερδίζει κάθε ημέρα ο ιδρυτής των Zara, Amacio Ortega

Ξεκίνησε από ένα μικρό μαγαζί στην Ισπανία και έχτισε μία ολόκληρη αυτοκρατορία από καταστήματα ρούχων. Ο Amacio Ortega Gaona είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης μέχρι και σήμερα της τεράστιας εταιρίας Inditex, στην οποία ανήκουν τα καταστήματα Zara καθώς και άλλες πολύ μεγάλες αλυσίδες ρούχων – ανάμεσα τους και τα Massimo Dutti,τα Bershka και τα Oysho.

Συνεπώς δεν είναι δύσκολο να υποθέσει κανείς ότι ο κύριος Ortega είναι ένας πραγματικά πλούσιος άνθρωπος, αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πλούσιους σε ολόκληρο τον κόσμο. Με περιουσία η οποία – σύμφωνα πάντα με την τελευταία λίστα του περιοδικού Forbes, αγγίζει τα 74,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Ortega αυξάνει τον καθαρό πλούτο σε ετήσια βάση κατά περίπου 400 εκατομμύρια.

Το νούμερο είναι φυσικά τεράστιο αλλά το άλλο πράγμα αποκτά ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον αν το υπολογίσεις σε ημερήσια ή σε ωριαία βάση. Γιατί ενώ ο περισσότερος κόσμος θεωρεί σημαντικό μισθό τα 1000 ευρώ το μήνα, ο ιδιοκτήτης των αγαπημένων Zara γίνεται κάθε μέρα που περνάει πιο πλούσιος κατά 1,095,890 δολάρια. Πόσο που αντιστοιχεί σε 761 δολάρια το λεπτό, όπως σημειώνει το WomanToc. Με λίγα λόγια μιλάμε για μία πραγματική μηχανή παραγωγής χρημάτων που δεν σταματάει με τίποτα να δουλεύει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × two =