αρχικηVIRALΤο αστρονομικό χρηματικό ποσό που έχει πληρώσει η Corona για «τοποθέτηση προϊόντος» στα Fast and Furious

Το αστρονομικό χρηματικό ποσό που έχει πληρώσει η Corona για «τοποθέτηση προϊόντος» στα Fast and Furious

Τι είναι αυτό που σου έρχεται στο μυαλό, για τις διάσημες ταινίες Fast and Furious; Τα αυτοκίνητα; Η ταχύτητα; Οι εκρήξεις; Όλα αυτά μπορεί να είναι σωστά. Υπάρχει όμως και ακόμα μια σημαντική λεπτομέρεια: Η Corona.

Ναι, η γνωστή μπύρα. Από την πρώτη ταινία της σειράς, το 2001 η μπύρα εμφανίζεται συχνά κάπου ανάμεσα στους πρωταγωνιστές. Με την αρχή να γίνεται στην πρώτη ταινία, όταν ο Vin Diesel ανέφερε με νόημα στον Paul Walker: «Μπορείς να πάρεις όποιο ποτό θες, αρκεί να είναι Corona».

Στη συνέχεια κάθε επεισόδιο της ταινίας έκανε τη δική του επιτυχία και δημιουργήθηκε ένα φανατικό κοινό. Πόσο όμως μπορεί να έχει πληρώσει η Corona για όλη αυτή την -όντως μεγάλη- προβολή; Όπως διαβάζουμε στο Business Insider, το χρηματικό ποσό είναι εντυπωσιακό. Μέχρι σήμερα, το brand έχει πληρώσει συνολικά πάνω από 15 εκατ. ευρώ. Βέβαια, οι εισπράξεις της εταιρίας παραγωγής που «τρέχει» τις εν λόγω ταινίες δεν στηρίζονται εκεί. Αφού τα συνολικά έσοδα ανέρχονται στα 4 δισ. δολάρια.

Κι όμως, η πρεμιέρα της Corona στις ταινίες έγινε… λίγο τυχαία. Συγκεκριμένα, η εταιρία είχε στείλει απλά κάποιες μπύρες, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας. Δίνοντας απλά την άδεια να χρησιμοποιηθούν σε κάποιες σκηνές. Η συνέχεια ήταν μάλλον απρόσμενη. Και για τις δύο πλευρές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 2 =