αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο απόλυτο γράφημα για startuppers: Πως να επεκτείνεις το project σου σε παγκόσμιο επίπεδο

Το απόλυτο γράφημα για startuppers: Πως να επεκτείνεις το project σου σε παγκόσμιο επίπεδο

Στόχος των περισσότερων startups είναι να επεκταθούν σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικά αν ξεκινάς από μια μικρότερη χώρα όπως η Ελλάδα, θεωρείται μάλλον μονόδρομος η επέκταση και σε άλλες χώρες. Έτσι ώστε να αποκτήσεις μεγαλύτερο κοινό, μεγαλύτερα έσοδα και να έχεις τις δικές σου πιθανότητες για «εκτόξευση».

Το παρακάτω γράφημα, είναι το απόλυτο γράφημα για startuppers. Παραθέτει, με απλά λόγια, όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας νέος επιχειρηματίας, για να επεκτείνει το project του σε όλο τον κόσμο. Τα πλεονεκτήματα της παγκόσμια επέκτασης, οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν το μεγάλο βήμα, τα λάθη που πρέπει να αποφύγεις και οι 6 κινήσεις που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στον «έξω κόσμο». Αλλά και το πως θα προετοιμαστείς για διεθνή meetings. Όλα θα τα δεις παρακάτω.

Για παράδειγμα, για να επεκταθείς στο εξωτερικό, χρειάζεται να κάνεις 6 βασικές κινήσεις. Να φτιάξεις ένα διεθνές business plan. Να κάνεις την έρευνα σου για τις αγορές που θα πας. Βρες τρόπους για να διανέμεις το προϊόν σου στο εξωτερικό (στο digital πεδίο είναι όλα πιο εύκολα). Μάθε όσα περισσότερα μπορείς για αυτό που ονομάζουμε εξαγωγές. Ψάξε για χρηματοδότηση. Και τέλος κάνε το μεγάλο βήμα και πήγαινε στην αγορά που θες.

https://startuppers.blog/wp-content/uploads/2017/09/How-to-Succeed-in-Going-Global-Visual-Asset-.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + twelve =