αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι μου έμαθε η πρώτη μου δουλειά ως barista»: Μια PR Director λέει κάτι που πρέπει να ακούσεις

«Τι μου έμαθε η πρώτη μου δουλειά ως barista»: Μια PR Director λέει κάτι που πρέπει να ακούσεις

Η πρώτη δουλειά που θα κάνεις στην ζωή σου, δεν είναι απαραίτητα και αυτή που θα κρατήσεις για πάντα. Μπορεί να μην σου αρέσει καν. Ωστόσο, είναι πιθανό να λάβεις σημαντικά μαθήματα που θα σε βοηθήσουν στην συνέχεια. Ακόμα κι αν αρχικά μοιάζει ως μια θέση που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα, πέρα από τον μισθό στο τέλος του μήνα.

«Αν και μπορεί να κάνετε πράγματα όπως η απογραφή, το πλύσιμο πιάτων ή η διαχείριση της ταμειακής μηχανής, όλα αυτά γίνονται μεταβιβάσιμες δεξιότητες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μελλοντικές δουλειές», λέει η PR Director της εταιρίας kununu US, Sofia Coon.

Η ίδια, εργάστηκε στο παρελθόν ως barista, όταν ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. «Όταν ήμουν 18 ετών, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι η συνήθεια να δουλεύω με ανθρώπους (λήψη παραγγελιών κ.λπ.) θα με έκανε πιο άνετα στο να κάνω κλήσεις σε αγνώστους ή στο να ζητάω να έρθουν για να παρουσιάσω μια ιστορία live», εξηγεί η ίδια στο Thrive Global.

Και καταλήγει: «Είμαι ευγνώμων που τα βρήκα όλα αυτά, γιατί με κάνει να έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε αυτό που μπορώ να κάνω σήμερα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen + 7 =