αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι είδα στο business πλοίο του CruiseInn (Μέρος Α’)

Τι είδα στο business πλοίο του CruiseInn (Μέρος Α’)

Ώρα 12:30 το πρωί. Φτάνω στο λιμάνι του Πειραιά. Πάω να μπω από λάθος είσοδο. «Κύριε, από την άλλη μεριά πρέπει να μπείτε» μου λέει ένας υπάλληλος. Ωραία ξεκινήσαμε, σκέφτομαι.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

Τελικά καταφέρνω να βρω την σωστή είσοδο. Καλώ την οργανωτική ομάδα του CruiseInn: «Ωραία είμαι με μια βαλίτσα, βρήκα την είσοδο, και τώρα που πάω;». Με κατατοπίζουν άμεσα. Άλλωστε οι πρώτοι συμμετέχοντες είχαν αρχίσει να μαζεύονται στο «σημείο συνάντησης».

Κάπου εκεί, βρίσκω και τον «συγκάτοικο» μου στην καμπίνα και συνάδελφο, Γιάννη Μπαϊρακτάρη, από το Oneman.gr. Ξεκινάμε να γνωρίζουμε και να συζητούμε με αρκετά παιδιά όσο περιμένουμε την αναχώρηση. Μας ρωτούν:

– Απο που είστε εσεις;
– Απο το Oneman.
– Α δεν το ξερουμε.
– Εσυ;
– Απο το It’ Possible.
– ωωω ναι φυσικα.

Τελικά καλά ξεκινήσαμε, λέω. Εδω ειναι ολοι οι αναγνωστες μου. Καμιά 45αρια. Αυτοι ειναι ολοι κι ολοι.

Η πρώτη ημέρα (2/7) είχε μια πρώτη εισαγωγή από τους διοργανωτές σχετικά με το τι ακριβώς θα δούμε σε αυτή την ιδιαίτερη κρουαζιέρα. Ενώ ακούσαμε και μερικές ομιλίες από στελέχη εταιριών με τις οποίες συνεργάζεται το CruiseInn. Το βράδυ είχε free time για networking εντός του πλοίου. Τα δωρεάν ποτά δεν επηρέασαν ιδιαίτερα την κατάσταση, όπως λανθασμένα είχα προβλέψει.

Αυτό που βλέπεις πάντως από την πρώτη στιγμή, είναι ότι όλοι όσοι συμμετέχουν ενεργά στον διαγωνισμό, είναι άτομα… από όλα τα στιλ. Κάποιοι πιο προχωρημένοι στο business κομμάτι, κάποιοι με μια αρχική ιδέα, κάποιοι χωρίς ιδέα. Eνώ μερικοί άλλοι λένε ότι ήρθαν… περισσότερο για το ταξίδι και την εμπειρία. Τίμιοι όλοι. Και όλοι δείχνουν έτοιμοι να συνεργαστούν μεταξύ τους, αναπτύσσοντας τα εκάστοτε projects.

Η δεύτερη ημέρα (3/7), είχε Μύκονο. Το πλοίο έφτασε στο νησί λίγο μετά τις 7:00. Αρχικά υπήρχε μια «Who is Who» συνάντηση πάνω στο πλοίο της Celestyal Cruises. Εκεί, όλοι είχαν την ευκαιρία να συστηθούν ανοιχτά προς τους υπόλοιπους. Στην συνέχεια ξεκίνησαν να δημιουργούνται οι πρώτες ομάδες. Κάθε μια από αυτές θα αναπτύξει την δική της ιδέα, για να λάβει μέρος στον πλωτό διαγωνισμό. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και χρηματικά έπαθλα για τους νικητές. Το βράδυ (και το μεσημέρι για κάποιους) είχε έξοδο στην Μύκονο.

Και τώρα Μήλος. Τι θα γίνει, άραγε, εκεί; To be continued…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 4 =