αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Τι έμαθα στην κονσερβοποιία ψαριών που δούλευα κάποτε»: Εξηγεί η Tory Burch που σήμερα έχει τη δική της αυτοκρατορία

«Τι έμαθα στην κονσερβοποιία ψαριών που δούλευα κάποτε»: Εξηγεί η Tory Burch που σήμερα έχει τη δική της αυτοκρατορία

Ξεκίνησε από ένα κατάστημα στη Νέα Υόρκη και σήμερα έχει ένα brand μόδας με πάνω από 200 σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Είναι η Tory Burch με τη ομώνυμη μάρκα ρούχων. Την ίδια στιγμή, η εταιρία έχει 9 sites τα οποία πραγματοποιούν online πωλήσεις.

Η ίδια έχει επίσης ιδρύσει το Tory Burch Foundation, το οποίο βοηθά τις γυναίκες επιχειρηματίες να κάνουν το ξεκίνημα τους. Παρέχοντας, μεταξύ άλλων, χρηματοδότηση και καθοδήγηση. Η Tory Burch έχει καταγράψει το δικό της success story και μάλιστα το 2008 μπήκε στη λίστα του Forbes με τις πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη.

Μιλώντας στο αμερικανικό Entrepreneur.com, αναφέρεται σε μερικές λιγότερο γνωστές στιγμές στην πορεία της. Από το πως περνά την ημέρα της, μέχρι τα πρώτα δύσκολα χρόνια, όταν έκανε άλλες δουλειές.

«Ένα καλοκαίρι δούλευα σε μια κονσερβοποιία ψαριών στο νησί Kodiak στην Αλάσκα. Με μερικούς φίλους. Ανάμεσα σε άλλα, έμαθα ότι είναι σημαντικό να βγαίνω έξω από τη ζώνη άνεσης μου» σημειώνει η γνωστή επιχειρηματίας. Ενώ σε σχέση με το πως ξεκινά και πως τελειώνει την ημέρα της, εξηγεί: «Ξεκινώ τσεκάροντας τα νέα. Η γνώση των σημερινών γεγονότων είναι απαραίτητη, αφού έχουμε μια παγκόσμια επιχείρηση. Στο τέλος της ημέρας κάνω ένα ζεστό μπάνιο και διαβάζω ένα βιβλίο. Ακόμα κι αν είναι μερικές σελίδες».

Όσο για το τι κάνει για να πάρει ενέργεια; «Δουλεύω συνήθως το πρωί. Ακόμα και για 30 λεπτά. Μου δίνει ενέργεια για την υπόλοιπη ημέρα» λέει χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =