αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤελικά… ήταν «φούσκα»; Ποια είναι σήμερα η αξία του Bitcoin

Τελικά… ήταν «φούσκα»; Ποια είναι σήμερα η αξία του Bitcoin

Το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin είχε διανύσει την καλύτερη χρονιά του το 2017, καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι και τις $19.000 ανά νόμισμα προκαλώντας αίσθηση παγκοσμίως τόσο σε επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όσο και στον απλό κόσμο. Βέβαια η νέα χρόνια δεν ήταν και τόσο καλή για το κρυπτονόμισμα και για όσους επένδυσαν βαριά σε αυτό. Αργά αλλά σταθερά υπήρξε μια πτώση της αξίας του που έκανε περιουσίες ολόκληρες να εξαφανιστούν, γεγονός που ανάγκασε πολλούς επενδυτές να αποσύρουν τα χρήματα τους.

Όπως σημειώνει το Unboxholics.com, αυτή η πτώση στην αξία του κρυπτονομίσματος μάλλον επιβεβαίωσε τους πιο συντηρητικούς και επιφυλακτικούς που το χαρακτήριζαν ως μια φούσκα. Προς στιγμήν το Bitcoin έχει χάσει το 70% της αξίας του από τότε που είχε φτάσει την μέγιστη αξία του τον Δεκέμβρη και είναι γύρω στα $5.894. δεν χτυπήθηκε όμως το Bitcoin την φετινή χρονιά αλλά και πολλά ακόμη κρυπτονομίσματα. Etherium και Litecoin έχασαν μέρος της αξίας τους, ενώ συνολικά όλα τα ψηφιακά νομίσματα έχασαν $236 δισεκατομμύρια. Στην ακμή τους τα όλα τα ψηφιακά νομίσματα μαζί είχαν αξία $830 δισεκατομμύρια.

Το εάν υπάρξει εκ νέου ενδιαφέρον από την μεριά του κόσμου για τα κρυπτονομίσματα μένει να το δούμε, αλλά προς το παρόν το μέλλον δείχνει κάπως δυσοίωνο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 7 =