αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤελειώνει το «σίριαλ» με το 50% του Skroutz. Και έχουμε νικητή

Τελειώνει το «σίριαλ» με το 50% του Skroutz. Και έχουμε νικητή

«Αίσιο τέλος» φαίνεται ότι θα έχει για τους τρεις ιδρυτές του skroutz.gr η περιπέτεια του 50% των μετοχών της δημοφιλούς ηλεκτρονικής αγοράς που πουλάει αναγκαστικά η Dionic Συμμετοχών. Αν δεν προκύψει κάποιο σημαντικό απρόοπτο, οι τελικές αποφάσεις πρόκειται να ανακοινωθούν την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου και οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ιδρυτική ομάδα (Βασίλης Δήμος, Γιώργος Αυγουστίδης και Γιώργος Χατζηγεωργίου) να έχουν βρει τις απαραίτητες συμμαχίες που θα της εξασφαλίσουν την επικράτηση στον σχετικό διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Insider.gr, ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσει την αγορά του 50% εκδηλώθηκε από ένα fund επιχειρηματικών συμμετοχών, το οποία μάλιστα έχει τοποθετηθεί και σε άλλες ελληνικές startup εταιρείες. Έτσι οι τρεις ιδρυτές, που κατέχουν το άλλο 50% της εταιρείας, θα μπορέσουν να εξασκήσουν το «δικαίωμα πρώτης άρνησης» που έχουν και να καλύψουν την καλύτερη προσφορά, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έρχεται από τον όμιλο Viva-Realize και προσεγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Dionic βρίσκεται χρεωμένη και αναγκάζεται να πουλήσει την συμμετοχή της για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των τραπεζών και οι τρεις ιδρυτές είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να αγοράσουν το 50% που δεν κατέχουν και να κρατήσουν τις τύχες της εταιρείας που ξεκίνησαν και γιγάντωσαν στα χέρια τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμβουλή του συνιδρυτή του Skroutz προς τους νέους, σε συνέντευξη που μου είχε δώσει το 2014 | Του Γιάννη Μπελεγρίνη

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − seventeen =