αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Zara φέρνουν ταμειακές μηχανές… από το μέλλον. Και θα τα κάνουν όλα αυτόματα (ΦΩΤΟ)

Τα Zara φέρνουν ταμειακές μηχανές… από το μέλλον. Και θα τα κάνουν όλα αυτόματα (ΦΩΤΟ)

Τα Zara σε μία προσπάθεια να κάνουν τις υπηρεσίες τους ακόμα πιο σύγχρονες και κυρίως ακόμα πιο γρήγορες έχουν ήδη φέρει στα καταστήματα των μεγαλύτερων πόλεων του εξωτερικού μηχανήματα αυτόματης εξυπηρέτησης. Με λίγα λόγια, μπαίνεις στο αχανές κατάστημα της Oxford Street, ψωνίζεις και στο τέλος αντί να περιμένεις στην ουρά για το ταμείο απλά πλησιάζεις σε ένα από τα λευκά, μοντέρνα μηχανήματα αυτόματης πληρωμής, περνάς μόνη σου τα προϊόντα από το barcode, πληρώνεις είτε με μετρητά είτε με την πιστωτική σου κάρτα και βάζεις τα ψώνια στις διαθέσιμες σακούλες.

Oι fashion bloggers του εξωτερικού εννοείται πως έχουν σπεύσει να δοκιμάσουν την όλη εμπειρία, η οποία εκτός από πρακτική είναι και διασκεδαστική, και η Vogue έχει ήδη φιλοξενήσει στην ιστοσελίδα της ένα ρεπορτάζ που καταλήγει στον πάταγο που κάνουν ήδη παντού τα συγκεκριμένα μηχανήματα.

Μάλιστα η συντάκτρια του συγκεκριμένου άρθρου υποστηρίζει ότι από τη στιγμή που άρχισε να περνάει πράγματα από το barcode μέχρι την στιγμή που ολοκλήρωσε τη συναλλαγή της πέρασαν μόλις 7 λεπτά.

Βέβαια να πούμε ότι η διεύθυνση των Zara έχει διευκρινήσει ότι τα ταμεία θα παραμείνουν προς το παρόν στη θέση τους τόσο για να δίνουν δουλειά σε κόσμο όσο και για να διευκολύνουν όσους δεν τα πάνε και τόσο καλά με την τεχνολογία. Προς το παρόν. Έχοντας όμως στο μυαλό μας ότι οι νέες γενιές μεγαλώνουν ή και γεννιούνται μέσα σε όλο αυτό καταλαβαίνει κανείς εύκολα ότι αυτό το «προς το παρόν» δεν θα κρατήσει και για τόσο πολύ.

Ένα από τα μηχανήματα που βρίσκονται στο κατάστημα των Zara στην Oxford Street. 

Πηγή: Thessaliaeconomy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 6 =