αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα Hondos Center ξεκαθαρίζουν: «Δεν πτωχεύσαμε εμείς»

Τα Hondos Center ξεκαθαρίζουν: «Δεν πτωχεύσαμε εμείς»

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει σήμερα η είδηση ότι πτώχευσε οριστικά η εταιρία Hondos Cender Πολυκαταστήματα (Χόντος Παλλάς Πολυκαταστήματα). Μια είδηση που μετέδωσε από το πρωί και το It’s Possible, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η εν λόγω εταιρία δεν έχει κάποια σχέση με την αλυσίδα Hondos Center, πέρα από το ότι μοιράζονται την ίδια επωνυμία.

Πολλά ενημερωτικά sites όμως μετέδωσαν την είδηση, σαν να πρόκειται για συνολική πτώχευση της αλυσίδας. Έτσι η εταιρία έβγαλε ανακοίνωση και μάλιστα… σε έντονο ύφος.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Τα Hondos Center επιθυμούν να ενημερώσουν τους συνεργάτες τους, τους προμηθευτές τους και το καταναλωτικό κοινό ότι: Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την ΧΟΝΤΟΣ ΠΑΛΛΑΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΕ, η οποία σήμερα πλέον δεν υπάρχει. (σ.σ. προς τα site που “μπερδεύτηκαν” αναπαράγοντας την πληροφορία της πτώχευσης) Παρακαλούμε όπως κατεβεί η ανάρτηση σας το αργότερο σε μία ώρα. Σε διαφορετική περίπτωση θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια, διότι η ανακοίνωση σας παραπλανεί το καταναλωτικό κοινό.

Με σεβασμό και εκτίμηση  Hondos Center

Η χρήση και εκμετάλλευση του σήματος Hondos Center αποτελεί δραστηριότητα που αναπτύσσουν, αυτοτελώς, οι πέντε αδελφοί της οικογένειας Χόντου, με τον Νίκο, Αργύρη, Κώστα και Γιάννη να διαχειρίζονται ξεχωριστά, αλλά με ενιαία στρατηγική, τα καταστήματα της αλυσίδας.

Το 2013 όταν έγιναν ευρέως γνωστές οι οικονομικές δυσχέρειες της Hondos Παλλάς Πολυκαταστήματα, η Hondos Center ανακοίνωνε ότι η μοναδική σχέση που συνδέει τα δύο σχήματα «περιορίζεται αποκλειστικά στην παραχώρηση άδειας χρήσης του εμπορικού σήματος «Hondos Center»

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =