αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα 8 βήματα για να γίνεις εκατομμυριούχος. Μέσα από τον αργό και σταθερό δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα 8 βήματα για να γίνεις εκατομμυριούχος. Μέσα από τον αργό και σταθερό δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνήθως, βλέπουμε άρθρα τα οποία μιλούν για το πως θα γίνεις γρήγορα πλούσιος. Κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο υπό προϋποθέσεις, ωστόσο είναι κάτι σπάνιο. Από την άλλη μεριά, μπορείς να πορευτείς στον αργό και σταθερό δρόμο, να «χτίσεις» σωστά την πορεία σου και έτσι να καταφέρεις να γίνεις εκατομμυριούχος μια ημέρα.

Το παραπάνω βίντεο του αμερικανικού Entrepreneur.com, δείχνει ακριβώς αυτό. Και παρουσιάζει τα 8 βήματα που πρέπει να κάνεις. Πρώτα από όλα, δεν πρέπει να έχεις εμμονή με τα χρήματα. Αυτό σου αποσπά την προσοχή και δεν κάνεις τις ενέργειες που χρειάζονται για να τα αποκτήσεις. Επίσης, είναι χρήσιμο να βοηθάς τους ανθρώπους που είναι γύρω σου. Η δική τους επιτυχία θα συμβάλει και στην δική σου.

«Σταμάτα να σκέφτεσαι το πως θα αποκτήσεις ένα εκατομμύριο δολάρια, και ξεκίνα να σκέφτεσαι το πως θα προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε 1 εκατ. ανθρώπους».

Ναι, αυτή είναι η επόμενη συμβουλή. Αν έχεις λίγους πελάτες και πας να τους «ξεζουμίξεις» θα χάσεις και εσύ και αυτοί. Αντίθετα, αν βρεις πολλούς πελάτες θα μπορείς να διαχειριστείς καλύτερα την όλη κατάσταση και να είναι όλες οι πλευρές χαρούμενες. Με την επιχείρηση σου να μεγαλώνει.

Επίσης: Κάνε ένα πράγμα καλά. Όχι πολλά. Προσπάθησε να γίνεις ο καλύτερος σε αυτό. Μην ξεχνάς να ελέγχεις συχνά την πρόοδο σου. Έτσι θα ξέρεις αν είσαι στον σωστό δρόμο.

Δες όλα τα tips αναλυτικά στο παραπάνω βίντεο. Κράτα και τη φράση στο τέλος: Σύντομα θα γίνεις καλός, μετά θα γίνεις σπουδαίος, και μια ημέρα θα γίνεις παγκόσμιας κλάσης. Και μετά, πιθανότατα να γίνεις εκατομμυριούχος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 4 =