αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 7 βήματα που οδηγούν στην καινοτομία, σύμφωνα με τον Steve Jobs (Γράφημα)

Τα 7 βήματα που οδηγούν στην καινοτομία, σύμφωνα με τον Steve Jobs (Γράφημα)

Αναμφίβολα, ο Steve Jobs είναι ένας από τους πιο καινοτόμους ανθρώπους που έχουν περάσει από αυτό τον κόσμο. Κατάφερνε (σχεδόν) πάντα να μετατρέπει σε «χρυσό» οποιαδήποτε εταιρία ή project έπιανε στα χέρια του. Έχει όμως σημασία να δούμε το πως κατάφερνε αυτός ο άνθρωπος να είναι πάντα καινοτόμος και μπροστά από την εποχή του.

Το αμερικανικό visualscribing.com, τα εξηγεί όλα, μέσα από ένα γράφημα. Συγκεκριμένα, παραθέτει 7 απλές φράσεις και τακτικές, που δείχνουν το πως κατάφερνε ο συνιδρυτής της Apple να φτάνει σε μεγάλες καινοτομίες. Ξεκινώντας από τα βασικά: Ότι πρέπει να ασχολείσαι με κάτι που τα αγαπάς, και με το οποίο είσαι παθιασμένος. Επίσης, ο Steve Jobs πίστευε ότι η καινοτομία έρχεται μετά από την ένωση πολλών ιδεών, από διαφορετικά πεδία.

Κάτι ακόμα που έκανε ο ίδιος: Πούλαγε «όνειρα» και εμπειρίες. Όχι στεγνά προϊόντα. Εδώ φυσικά παίζει ρόλο και το πόσο καλός είσαι στις παρουσιάσεις. Πρέπει να είσαι ένας καλός story teller. Δες όλες τις κινήσεις του Steve Jobs που μπορούν να οδηγήσουν και εσένα στην καινοτομία, στο παρακάτω γράφημα.

http://www.visualscribing.com/wp-content/uploads/2017/03/7-ways-to-enhance-innovation-according-to-Steve-Jobs-infographic.jpg

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + seventeen =