αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 7 απλά skills που μπορούν να σε κάνουν πετυχημένο επιχειρηματία και πλούσιο

Τα 7 απλά skills που μπορούν να σε κάνουν πετυχημένο επιχειρηματία και πλούσιο

Μερικοί άνθρωποι, κάνουν ένα λάθος: Σταματούν να συλλέγουν νέες γνώσεις, μόλις τελειώσουν το πανεπιστήμιο. Και αναλώνονται σε καθημερινά καθήκοντα και ευθύνες. Από την άλλη μεριά, οι πετυχημένοι άνθρωποι ξεχωρίζουν γιατί είναι σε μια διαδικασία συνεχής μάθησης.

Κάπως έτσι, αποκτούν εξαιρετικά skills που δεν διδάσκονται στο σχολείο. Τα οποία τους βοηθούν να φτάσουν στην επιτυχία και να αποκτήσουν πολλά χρήματα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να γραφτείς σε κάποια σχολή ή να αφήσεις τη δουλειά σου, για να μπεις στον σωστό δρόμο. Αρκεί να εφαρμόσεις κάποιες απλές συνήθειες, όπως σημειώνει η ιδρύτρια και CEO της εταιρίας LexION Capital, Elle Kaplan, σε άρθρο της στο CNBC.

Παρακάτω ακολουθούν τα 7 skills που μπορούν να σε «εκτοξεύσουν». Και κάποια είναι πιο απλά από ότι ίσως νομίζεις. Έχει ενδιαφέρον, για παράδειγμα, το Νο7. Που λέει ότι πρέπει να έχεις περισσότερη υπομονή. Κάτι για το οποίο έχει μιλήσει και ο ιδρυτής της Alibaba, Jack Ma. «Αν δεν τα παρατήσεις, θα έχεις ακόμα μια ευκαιρία», έχει πει ανάμεσα σε άλλα ο Jack Ma.

1- Γίνε καλός στο γράψιμο (δεν είναι μόνο για τους συγγραφείς)

2- Networking

3- Να μην είσαι ικανοποιημένος με τα λίγα

4- Μείνε θετικός

5- Πάρε λιγότερες αποφάσεις

6- Μάθε να ξυπνάς νωρίς

7- Έχετε υπομονή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 16 =