αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 5 βήματα για να χτίσεις το προσωπικό σου brand ξεκινώντας από το μηδέν

Τα 5 βήματα για να χτίσεις το προσωπικό σου brand ξεκινώντας από το μηδέν

Η εποχή στην οποία ζούμε, ίσως είναι η ιδανική για να αναπτύξει κάποιος το προσωπικό του brand. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το κάνουν (ή έστω προσπαθούν). Με τη βοήθεια φυσικά των νέων τεχνολογιών.

«Το brand σου είναι το τι λένε οι άνθρωποι για εσένα, όταν δεν είσαι στο δωμάτιο», όπως έχει σημειώσει ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos.

Το προσωπικό σου brand, είναι το άθροισμα του τι κάνεις, πως το κάνεις και γιατί το κάνεις. Δεν είναι εύκολο να κρυφτείς. Αργά η γρήγορα, η αλήθεια των προθέσεων και των τακτικών σου βγαίνει προς τα έξω. Αν λειτουργήσεις σωστά, το project σου θα σε κάνει αν ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Μην κάνεις το λάθος να θεωρήσεις ότι το brand σου είναι μόνο για εσένα. Το δημιούργημα σου, για να φτάσει στην επιτυχία, πρέπει να αφορά άλλους ανθρώπους. Να τους παρέχει κάτι. Να κάνει τη ζωή τους καλύτερη.

Κάνε λοιπόν τα πλάνα σου και ξεκίνα. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει τα 5 βήματα που πρέπει να πραγματοποιήσεις, έτσι ώστε να χτίσεις το δικό σου brand από το μηδέν.

1- Ανακάλυψε την ευκαιρία σου

2- Μάθε το κοινό που απευθύνεσαι

3- Ποιος είναι το «μήνυμα» σου; (Ιδανικά βρες μια μικρή φράση που θα γίνει σλόγκαν)

4- Πες γιατί είσαι ξεχωριστός

5- Καθόρισε τις αξίες σου (και να μείνεις σταθερός σε αυτές)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − three =