αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα 4 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι κάθε Κυριακή

Τα 4 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι κάθε Κυριακή

Είναι αλήθεια ότι οι περισσότερες δουλειές σου θα γίνουν μέσα στην εργάσιμη εβδομάδα. Εκεί θα εργαστείς τις περισσότερες ώρες, και θα προσπαθήσεις να ολοκληρώσεις τα σημαντικότερα tasks. Ωστόσο, εδώ υπάρχει μια υποσημείωση: Μην περιμένεις το πρωί της Δευτέρας για να τα οργανώσεις όλα. Θα χάσεις αρκετό χρόνο.

Υπάρχουν κινήσεις που μπορείς να κάνεις την Κυριακή, έτσι ώστε η εργάσιμη εβδομάδα σου να έχει μια καλύτερη ροή. Και να είσαι πιο παραγωγικός. Η Κυριακή είναι μια καλή ημέρα για να προετοιμάσεις την εβδομάδα που έρχεται. Το It’s Possible παρουσιάζει 4 συνήθειες που μπορείς να βάλεις στην ρουτίνα σου.

1# Προτεραιότητα στον εαυτό σου: Πιθανώς θυσιάζετε πολύ χρόνο και ενέργεια για την επιχείρησή σας ή για άλλους κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η Κυριακή είναι η τέλεια ημέρα για να απολαύσετε τις στιγμές που σας αρέσουν περισσότερο. Έτσι θα πάρεις ενέργεια για την εβδομάδα που έρχεται μετά.

2# Γράψε τους στόχους της εβδομάδας: Είναι δύσκολο να κερδίσετε μέσα στην νέα εβδομάδα εάν ξυπνάτε τη Δευτέρα χωρίς σαφή αίσθηση του τι θέλετε να δημιουργήσετε ή να ολοκληρώσετε. Χρησιμοποιήστε την Κυριακή το βράδυ για να σκεφτείτε την προηγούμενη εβδομάδα, να σκεφτείτε τους βραχυπρόθεσμους και μεσοπρόθεσμους στόχους σας και να ορίσετε τους στόχους για την επόμενη εβδομάδα.

3# Δες την ζωή σου συνολικά: Μη σκέφτεσαι μόνο τη δουλειά σου. Δες τους στόχους που θες να πετύχεις συνολικά. Άλλωστε, η δουλειά από μόνη της δεν κάνει την διαφορά.

4# Αποσυνδέσου από την τεχνολογία: Μάλλον είσαι και εσύ ένας από αυτούς που περνούν πολλή ώρα στα emails και τα social media Μην το κάνεις και το ΣΚ. Ξεκουράσου και πέρνα χρόνο με ανθρώπους που συμπαθείς.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − fifteen =