αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ο Richard Branson έχει 3 tips για να συμβεί

Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και ο Richard Branson έχει 3 tips για να συμβεί

Ο Richard Branson έκανε όντως το δικό του όνειρο πραγματικότητα. Ξεκίνησε από το μηδέν και δημιούργησε την Virgin, έναν όμιλο εταιριών που αξίζει δισεκατομμύρια. «Οι πιθανότητες είναι συχνά εναντίον μας. Αλλά μη περιορίζοντας τον εαυτός μας σε αυτό που μας έχουν πει ότι μπορεί να γίνει πραγματικότητα, είμαστε ικανοί να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό», σημειώνει ο ίδιος σε νέο blog post του.

Ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πως μπορείς να φτάσεις στην επιτυχία. Παρακάτω, ακολουθούν 4 συμβουλές του, που δείχνουν ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Βρες χρόνο για να… ονειρευτείς: Όπως κανονίζεις μια συνάντηση, έτσι πρέπει πάντα να βρίσκεις χρόνο για να σκεφτείς πιο ελεύθερα. Είτε αυτό είναι για 1 ώρες, είτε για 1 ημέρα στις διακοπές. «Έτσι μπορείς να δεις την μεγαλύτερη εικόνα πιο εύκολα», λέει ο Branson.

Να φοβάσαι αλλά μην παραιτείσαι: Αν τα όνειρα σου δεν σε φοβίζουν, τότε είναι πολύ μικρά, έχει πει ο ίδιος. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Branson απέτυχε 4 φορές να γυρίσει τον κόσμο με αερόστατο μέχρι το 1999. Έναν μεγάλο στόχο που είχε θέσει τότε. Τα καλύτερα όνειρα είναι αυτά που έρχονται με τον φόβο της αποτυχίας, της κριτικής και της απώλειας ελπίδας, σημειώνει ο Mr Virgin.

Να είσαι ανοιχτός στην βοήθεια των άλλων: Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος πάντα είχε άλλους ανθρώπους γύρω του που τον βοηθούσαν να πετύχει τους στόχους του. «Ένα μεγάλο όνειρο, μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγάλη καινοτόμο συνεργασία» τονίζει. Αν μοιραστείς τα όνειρα σου με άλλους ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα με εσένα, τότε μπορείς να οδηγηθείς σε μέρη που ποτέ δεν είχες φανταστεί, εξηγεί ο Branson.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − eleven =