αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερις τρόποι για να κάνεις τους χρήστες να σε συμπαθήσουν στα social media

Τέσσερις τρόποι για να κάνεις τους χρήστες να σε συμπαθήσουν στα social media

Ο κόσμος των social media είναι χαοτικός. Εκεί θα δεις χρήστες που θα συμφωνούν με αυτά που ποστάρεις, άλλους που είναι αδιάφοροι και μερικούς που θα είναι… συνεχώς αρνητικοί απέναντι σου. Πως όμως μπορείς να χτίσεις ένα συμπαθητικό προφιλ στα social media και να κάνεις τους πάντες (ή σχεδόν όλους) να σε συμπαθήσουν; Κάτι που φυσικά θα σου φέρει και χειροπιαστά αποτελέσματα, αν είσαι επιχειρηματίας ή freelancer.

To αμερικανικό Hootsuite παρουσιάζει 4 συγκεκριμένες κινήσεις που μπορείς να κάνεις. Και θα δεις άμεσα τα likes και τους followers σου να αυξάνονται.

1# Να είσαι ανθρώπινος. Ακόμα κι αν έχεις μια εταιρία, μην εμφανίζεσαι ως ένα ψυχρό brand. Βάλε το ανθρώπινο κομμάτι στο παιχνίδι. Είναι ωραίο, ανάμεσα σε άλλα, να αποκαλείς τους χρήστες με το όνομα τους.

2# Βοήθα. Μην προβάλεις μόνο τον εαυτό σου. Αν θέλεις να αναπτύξεις ένα κοινό και να σε αγαπήσουν οι χρήστες, βοήθα τους σε κάτι που χρειάζονται. Μπορείς να διαμοιραστείς περιεχόμενο που θα κάνει την ζωή τους λίγο καλύτερη.

3# Αν κάνεις λάθος, παραδέξου το. Η ταχύτητα είναι βασικό στοιχείο στα social media. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να γίνουν κάποια λάθη. Αν κάνεις κάτι τέτοιο, παραδέξου το και προχώρα προς τα μπροστά.

4# Καλή πρώτη εντύπωση. Η φωτογραφία προφίλ σου, η cover photo ή η εισαγωγή που έχεις γράψει στην σελίδα ή το προφίλ σου, είναι τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας χρήστης. Φρόντισε να δημιουργούν θετικά συναισθήματα με την πρώτη ματιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + seventeen =