αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις απλές κινήσεις για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο

Τέσσερις απλές κινήσεις για να αλλάξεις την ζωή σου προς το καλύτερο

Είναι αλήθεια, ότι στους περισσότερους ανθρώπους δεν αρέσουν οι αλλαγές. Προτιμούν την «ασφάλεια» της ρουτίνας. Ωστόσο, πολλές φορές η επιτυχία κρύβεται στην ικανότητα που έχει κάποιος να αλλάζει συνήθειες και να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που προκύπτουν.

Αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια κακή φάση της ζωής σου, μάλλον πρέπει να δεις τι ακριβώς φταίει. Και να κάνεις τις κατάλληλες αλλαγές. Το αμερικανικό Entrepreneur.com, παραθέτει σε άρθρο του μερικές απλές κινήσεις, που μπορούν να αλλάξουν την ζωή σου προς το καλύτερο. Δες τις 6 από αυτές.

1- Ξόδεψε χρόνο με ανθρώπους που σου κάνουν καλό: Το έχουμε ξαναπεί. Είμαστε ο μέσος όρος των 5 πιο στενών μας φίλων. Οπότε κάνε παρέα με άτομα που έχουν να σου δώσουν κάτι ουσιαστικό. Τους υπόλοιπους βάλε τους σε μια… πιο μακρινή απόσταση.

2- Δες σε τι πράγματα ξοδεύεις χρόνο: Οκ, πέρα από τους φίλους, που αλλού ξοδεύεις χρόνο καθημερινά; Στην τηλεόραση; Στα social media; Κάνε πράγματα που σε βοηθούν να αναπτύξεις νέα skills ή σου δίνουν γνώσεις.

3- Βάλε στόχους και ξεκίνα να δουλεύεις για αυτούς: Βάλε νέους στόχους, που θα σε βοηθήσουν να μείνεις στο μονοπάτι που θέλεις. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλοι στόχοι. Μπορεί να είναι και στόχοι μιας εβδομάδας.

4- Πρόσεχε την υγεία σου: Ναι, αυτό είναι πρώτα καλό για εσένα. Αλλά είναι καλό και για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αν προσέχεις την υγεία σου και ξεκουράζεσαι, θα είσαι πιο παραγωγικός. Μην φθάνεις στο burnout.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 13 =