αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερις ανατρεπτικές φράσεις, από τον businessman Χιού Χέφνερ

Τέσσερις ανατρεπτικές φράσεις, από τον businessman Χιού Χέφνερ

Αναμφίβολα, ο Χιού Χέφνερ ήταν ένας επιχειρηματίας που κατάφερνε πάντα να τραβά τα βλέμματα. Με τις business κινήσεις του και όχι μόνο. Πέρα από το αν συμφωνούσε κάποιος με το στιλ ζωής που είχε, ο Χέθνερ κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση, ξεκινώντας από το μηδέν και φτάνοντας στην τεράστια επιτυχία. Αναπτύσσοντας ένα ιδιαίτερο brand, που ήταν μπροστά από την εποχή του, όταν ιδρύθηκε.

Ο Χέφνερ σε νεαρή ηλικία εργαζόταν στο περιοδικό Esquire ως CopyWriter. Αποφάσισε να φύγει από εκεί, όταν διαφώνησε με την χαμηλή αμοιβή που του έδιναν. Έτσι, το 1953 λάνσαρε το Playboy. Με μόλις 600 δολάρια που είχε ο ίδιος και άλλα 1.000 δολάρια που δανείστηκε από την μητέρα του. Το πρώτο τεύχος είχε φιλοξενούμενη την Marilyn Monroe. Έκανε sold out, πουλώντας 51.000 αντίτυπα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Στη διάρκεια όλης της διαδρομής του, ο Mr Playboy είπε αρκετές φράσεις, που δείχνουν το πως μπορεί κάποιος να φτάσει στην επιτυχία. Τουλάχιστον από τη μεριά που έβλεπε τα πράγματα ο Χέφνερ. Το It’s Possible συνέλεξε τις 4 καλύτερες από αυτές.

1- Πολλοί άνθρωποι πορεύονται στη ζωή, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι αν τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο θα έπρεπε, είναι δικό τους λάθος.

2- Ζήσε τη στιγμή, σκέψου το μέλλον, παράμεινε συνδεδεμένος με το παρελθόν.

3- Πιστεύω πως η συνταξιοδότηση είναι το πρώτο βήμα προς τον τάφο.

4- Η ζωή είναι πολύ μικρή, για να ζεις το όνειρο κάποιου άλλου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 + 15 =