αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤέσσερα apps που πρέπει να έχει στο κινητό του ένας digital επιχειρηματίας

Τέσσερα apps που πρέπει να έχει στο κινητό του ένας digital επιχειρηματίας

Στην digital επιχειρηματικότητα όλα τρέχουν πολύ γρήγορα. Και χρειάζεται να είσαι «συνδεδεμένος» σχεδόν πάντα. Αυτό βέβαια δεν είναι και τόσο καλό γενικότερα, αλλά ας μην το συζητήσουμε τώρα. Το θέμα μας είναι το πως μπορείς να κάνεις την ζωή σου ευκολότερη, και μέσα από το κινητό σου να μπορείς να διαχειρίζεσαι την επιχείρηση σου ή διάφορα κομμάτια της. Είτε είσαι στον δρόμο, είτε στο λεωφορείο, είτε σε μια καφετέρια.

Πλέον τα smartphones σου δίνουν την δυνατότητα, μέσα από ειδικά εργαλεία, να πετύχεις κάτι τέτοιο. Παρακάτω θα δεις 4 mobile apps τα οποία παρουσιάζει το It’s Possible. Είναι οι εφαρμογές που πρέπει να έχει… στην τσέπη του κάθε digital επιχειρηματίας. Είναι διαθέσιμα τόσο σε Android όσο και σε iOS.

1# Adobe Premiere Clip: Σου επιτρέπει να επεξεργάζεσαι «στα γρήγορα» τα βίντεο σου, με στόχο να τα ανεβάσεις στα social media. Μπορείς να βάλεις εφέ όπως slow motion, τίτλους ή σύμβολα.

2# Slack: Εδώ δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Πρόκειται για το app μέσα από το οποίο μπορείς να κάνεις chat και να διαμοιραστείς υλικό με τους συνεργάτες σου σε μια εταιρία.

3# Dropbox: Επίσης πολύ γνωστή περίπτωση. Εκεί μπορείς να αποθηκεύεις όλα τα αρχεία σου, σε έναν cloud αποθηκευτικό χώρο. Και να τα βρήσκεις από οποιοδήποτε pc ή smartphone. Από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Α και δεν πιάνουν και χώρο στον δίσκο σου.

4# Facebook Page Manager: Αν έχεις πολλές σελίδες στο FB εδώ είναι η λύση. Αυτό το εργαλείο σου δίνει την δυνατότητα να διαχειρηστείς όλες σου τις σελίδες από ένα σημείο. Επίσης, μπορείς να απαντάς γρηγορότερα στους χρήστες. Μπορείς επίσης να «συνδέσεις» το Instagram profile σου για να βλέπεις απευθείας το inbox σου, με μια κίνηση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 9 =