αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤέσσερα απλά πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι, για να έχουν ευκολότερη καθημερινότητα

Τέσσερα απλά πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι, για να έχουν ευκολότερη καθημερινότητα

Καλές οι «τρομερές ιδέες», τα φιλόδοξα business plans ή τα τεράστια μπάτζετ προς διαχείριση. Σημαντική και η ομάδα. Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κόσμου έχουν αποδείξει ότι… οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. ‘Η ότι τουλάχιστον μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο, μέσα σε μια επιχειρηματική ιστορία.

Βλέπουμε γνωστά πρόσωπα να έχουν βάλει στην καθημερινότητα τους μερικές απλές συνήθειες, ποy τους βοηθούν να κάνουν την ζωή τους ευκολότερη. Και τελικά φτάνουν στην μεγάλη επιτυχία. Το It’s Possible συγκέντρωσε 4 τέτοια παραδείγματα. Είναι σίγουρο, ότι συνήθειες σαν αυτές που θα δεις παρακάτω, μπορείς να τις «αντιγράψεις και εσύ.

Τα γκρι μπλουζάκια του Mark Zuckerberg

Όσοι παρακολουθείτε τον ιδρυτή του Facebook ανά τα χρόνια, σίγουρα θα το έχετε παρατηρήσει. Φορά συνέχεια μπλουζάκια γκρι χρώματος. Ο λόγος; Όπως εξηγήσει ο ίδιος, θέλει να λαμβάνει όσο το δυνατό λιγότερες αποφάσεις μέσα σε μια ημέρα. Έτσι ώστε να εστιάζει στα πραγματικά σημαντικά tasks. Η επιλογή ρούχων, δεν είναι σημαντικό για αυτόν.

Λίγος ύπνος και multitasking από τον Elon Musk

Πως είναι άραγε να διαχειρίζεσαι εταιρίες όπως η SpaceX, η Tesla, η SolarCity και η Boring Company, ταυτόχρονα; Ο Elon Musk το έχει κάνει. Πως καταφέρνει να τα προλάβει όλα; Κοιμάται λίγο κάθε ημέρα (6 έως 6μισι ώρες κάθε ημέρα). Ενώ παράλληλα είναι τις περισσότερες ώρες της ημέρας σε μια κατάσταση… multitasking. Όπως έχει πει, αυτά που του δίνουν δύναμη, είναι η θέληση για να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη, και… η καφεΐνη.

Το 10λεπτο του Evan Spiegel

Για τον Evan Spiegel η επιτυχία ήρθε σε μικρή ηλικία. Ίδρυσε το Snapchat (προηγουμένως είχε δοκιμάσει άλλα αποτυχημένα projects), και σήμερα είναι δισεκατομμυριούχος. Παρά το γεγονός ότι έχει πολλές σκέψεις στο μυαλό του, δεν κάνει παραδοσιακές to-do λίστες. Αλλά αφιερώνει ένα 10λεπτο την ημέρα, κατά το οποίο βάζει προτεραιότητες και εστιάζει στα σημαντικά tasks που πρέπει να ολοκληρωθούν. Μετά ξεκινά τη δουλειά.

Η J.K Rowling εργάζεται τη νύχτα

Υπάρχουν και οι βραδινοί τύποι. Η διάσημη συγγραφέας του Harry Potter, J.K Rowling, έχει βρει το δικό της πρόγραμμα. Κοιμάται κυρίως την ημέρα και εργάζεται την νύχτα. Τότε είναι πιο αποδοτική και καταφέρνει να αποφεύγει πολλούς αντιπερισπασμούς. Πόσοι άνθρωποι να σε πάρουν τηλέφωνο στις 1:00 τη νύχτα;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − six =